Titular notícies

COOPEREM O COMPETIM? EL DIA INTERNACIONAL DELS DRETS DELS INFANTS

Dilluns 28 Novembre 2016

En motiu del Dia internacional dels Drets dels infants en Jordi Tonietti va animar l'espectacle Cooperem o competim? a la Plaça Santa Magdalena d'Esplugues de Llobregat. Va ser una jornada familiar que es va omplir de colors, valors i participació per recordar la vigència de la Convenció sobre els Drets de l'Infant que es va signar el 20 de novembre del 1989.

193 països es van comprometre a complir aquest tractat internacional, el què va suposar la ratificació més gran de la història. La Festa dels Drets dels Infants que es va celebrar el 20 de novembre a Esplugues de Llobregat va servir per recordar la vigència dels 54 articles que recull la Convenció.

En Jordi Tonietti va saludar a les famílies assistents amb un efusiu i musicat "Hola", hola!" i va dedicar unes paraules especials per la jornada. Tot seguit va iniciar l'espectacle cooperatiu que té com a història principal la llegenda tibetana de l'Ocell de la felicitat. Els petits i grans van entrar de ple en el relat i van participar de valent. Van ajudar a en Wanjana i al seu poble (els protagonistes de l'acció) i vam aconseguir recuperar la felicitat.
 
Jordi Tonietti a Esplugues de Llobregat Jordi Tonietti a Esplugues de Llobregat

L'espectacle Cooperem o competim? està farcit de jocs i cançons que fan viure els valors cooperatius al públic assistent, amb una història que podria ser real i que parla de relacions qüotidianes, experiències que es donen entre els pobles del Nord i del Sud. La narració, els jocs i les cançons les condueix un animador (Marta Gorchs, Carles Cuberes, Rah-mon Roma, o Jordi Tonietti) amb la col·laboració d'en Damià Caro, membre de COMSOC - Comunicacó Social.

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies