Titular notícies

ESPECTACLE MOLT PARTICIPAT PELS INFANTS DE MONTCADA I REIXAC

Dilluns 26 Juny 2017

Els 125 infants de parvulari i cicle inicial de l'Escola el Turó de Montcada i Reixac van xalar de valent amb l'espectacle Cooperem o competim? animat per en Carles Cuberes. El matí del dijous 15 de juliol era assoleiat i la calor apretava al pati de l'escola, però a la part final de l'activitat hi va haver una sorpresa refrescant que va fer saltar i ballar a alumnat i mestres.

L'espectacle basat en la història tibetana de l'Ocell de la felicitat, ens va portar d'entrada a un petit poble del país asiàtic que malda per cuidar la seva cultura, llengua, costums i tradicions ancestrals, enfront d'un país - continent com la Xina que dificulta la seva sobirania... però aquesta ja seria una altra història. La història d'en Wanjana, un noiet que rep la missió de fer tornar al poble l'Ocell de la felicitat, va atrapar a les nenes i nens d'El Turó. L'activitat, subvencionada per la Diputació de Barcelona, només pot continuar si compta amb la complicitat activa del públic assistent i mireu a l'àlbum de fotografies com van participar el centenar d'infants de Montcada i Reixac.
 
Carles Cuberes a Montcada i Reixac Carles Cuberes a Montcada i Reixac

L'espectacle Cooperem o competim? és una producció conjunta de l’Oriol Canals (DEP), en Carles Cuberes, en Rah-mon Roma, i en Jordi Tonietti, tots ells animadors, conjuntament amb en Damià Caro, membre de COMSOC - Comunicació Social. A més, compta amb dues creacions artesanals de l’Helena García i amb la col·laboració des-interessada en les il·lustracions d’en Lluïssot. Recentment l'artista Marta Gorchs s'ha incorporat al grup de persones que porta damunt de l'escenari diferents relats del Concurs de podcast - Contes del Món.

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies