Titular notícies

L'OCELL DE LA FELICITAT VOLA A LA FESTA DE LA COOPERACIÓ D'HORTA

Dimarts 30 Maig 2017

L'espectacle Cooperem o competim?, de la mà d'en Rah-mon Roma, va arribar a la Festa de la Cooperació d'Horta - Guinardó (Barcelona). En una jornada festiva i reivindicativa, una desena d'entitats del Districte van omplir la Plaça Eivissa amb les seves parades, tallers, literatura i música.

Els estands de les entitats Associació Solidària Blau/Magenta, Ass. Som Vinculos Estelí, Fundació Adsis, Grup de cooperació Aguiluchos, JIN-PA Ajuda als refugiats tibetans, Carumanda, Sàhara - Horta, Treballem per Cuba, Treballem per Boyeros, i Urleku, van omplir de projectes i accions de cooperació la plaça de la vila d'Horta, el dissabte 20 de maig. Xics i grans podien conèixer de primera mà les diferents iniciatives i, sobretot els més petits de la casa, realitzar els tallers presents a l'espai urbà.

Abans de les 19h en Rah-mon ja tocava la guitarra i convidava a seure -i participar- de l'espectacle Cooperem o competim? als infants encuriosits que rondaven l'escenari. De mica en mica, les activitats als tallers s'acabaven i una bona colla de famílies estava atenta a la narració de la llegenda tibetana de l'Ocell de la felicitat, un relat que teixeix la proposta escènica que es completa amb jocs i danses. De mica en mica, vam conèixer els protagonistes de la història, un noi que es diu Wanjani, un avi a qui ja no li fa cas ningú però que manté viu un record que pot servir per recuperar la felicitat del poble, i na Manjari, en Tatagata, na Pema, i en Jalil, els veïns d'aquell llogaret gris i avorrit.
 
Rah-mon Roma a Horta - Guinardó Rah-mon Roma a Horta - Guinardó

En Wanjani rep la missió de trobar l'Ocell de la felicitat, que està a dalt de les muntanyes més altes del Tibet, però per a fer-ho ha de superar tot un seguit de dificultats. Tot sol l'hi és molt difícil, però gràcies a la col·laboració dels veïns i veïnes (del Tibet i d'Horta) aconsegueix superar tots els reptes, que per sorpresa, apareixen en el camí. Ho podeu veure a l'àlbum de fotos de la jornada.

L'espectacle Cooperem o competim? és una proposta que fa viure els valors de la cooperació i el suport mutu al més petits i a les seves famílies. Gràcies al treball cooperatiu dels animadors Oriol Canals (DEP), Carles Cuberes, Rah-mon Roma, Jordi Tonietti, i a la recent incorporació de l'artista Marta Gorchs, compartim des de COMSOC - Comunicació Social aquesta atractiva proposta a viles, pobles i ciutats. Contacta'ns si la vols viure en directe.

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies