Titular notícies

SANT QUIRZE DEL VALLÈS VIU LA COOPERACIÓ AMB L'ANIMACIÓ D'EN CARLES CUBERES

Dilluns 12 Juny 2017

L'espectacle Cooperem o competim? va esdevenir la traca final de la Festa Som Comerç Just i Banca Ètica de Sant Quirze del Vallès. La proposta familiar animada per en Carles Cuberes va fer viure la cooperació als més petits, però també als més grans.

El diumenge 28 de maig al Parc de les Morisques de Sant Quirze del Vallès, dues desenes de famílies del terme van situar-se a l'ombra dels arbres més propers a l'escenari. L'espectacle estava a punt de començar. Guitarra en mà i amb la veu a punt, en Carles Cuberes donava la benvinguda als petits i grans. Els infants ocupaven els primers llocs, i una mica més enrere mares, pares, tiets i tietes, avis i àvies, més o menys per aquest ordre, com passa sovint.

L'espectacle basat en la llegenda tibetana de l'Ocell de la felicitat té una durada d'una hora, però sembla mentida com passa de ràpid. Una vegada coneixem en Wanjana, un noiet tibetà i els seus veïns i veïnes, l'aventura agafa un ritme participatiu i divertit que només es pot acabar amb un ball col·lectiu que posa en peus fins i tot al més estaquirot. Ho podeu veure a l'àlbum de fotografies.
 
Carles Cuberes a Sant Quirze del Vallès Carles Cuberes a Sant Quirze del Vallès

Cooperem o competim? és un espectacle musical, cofinançat per la Diputació de Barcelona, basat en un conte tibetà sobre la història d’un poble que ha de superar tot un seguit de dificultats amb l’ajut de la cooperació. Es tracta d’un espectacle amb jocs i danses, que interacciona amb el públic, el qual haurà d’intervenir per tal que el poble en qüestió vagi resolent les dificultats. És una activitat de caràcter constructiu que valoritza la importància de la cooperació Nord - Sud per assolir el desenvolupament dels països.

En Xavier Badenes de visualiaBCN.com ha realitzat una crònica visual de la Festa Som Comerç Just i Banca Ètica de Sant Quirze del Vallès que a continuació podeu reproduïr. A la part final del vídeo veureu algunes imatges de l'espectacle:


Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies