Titular notícies

UN MULTITUDINARI ESPECTACLE A VIC AMB EN JORDI TONIETTI

Dimecres 17 Maig 2017

L'espectacle basat en la llegenda tibetana de l'Ocell de la felicitat, titulat Cooperem o competim?, i animat per en Jordi Tonietti va resultar tota una aventura viscuda per una multitud de xics i grans que es van apropar a l'escenari de la 14a Mostra d'entitats i música de Vic.

Una excel·lent tarda de primavera, un encertat canvi d'ubicació de la mostra (del Passeig d’en Pep Ventura a la Rambla del Passeig), i sobretot una alta participació de les entitats de Vic (110 organitzacios participants) van resultar amb una massiva participació de la població de la comarca.

A mitja tarda del dissabte 6 de maig estava prevista l'actuació d'en Jordi Toniettti, i malgrat un petit retard en l'hora d'inici prevista, l'espectacle Cooperem o competim? va fluir de la mà d'en Jordi. Ho podeu veure a l'àlbum de fotografies.
 
Jordi Tonietti a Vic Jordi Tonietti a Vic

L'animador es va guanyar al públic ràpidament, i en el transcurs de l'activitat es va omplir tant l'espai proper a l'escenari que fins i tot hi havia infants que veien l'espectacle a collibè de la seva mare o pare. En Wanjana, el protagonista de la història tibetana que dóna cos a la proposta escènica, va comptar amb la complicitat i la col·laboració activa de desenes de vigatans de totes les edats. Entre tots van superar les diferents dificultats que es trobaven pel camí i l'Ocell de la felicitat va poder tornar al poble. Així l'alegria, les abraçades i la gent al carrer, va tornar a ser la tònica habitual d'una comunitat que també podria ser la nostra.

Seguidament podeu veure el vídeo de la jornada que El9nou.cat destaca en la seva crònica de la 14ena Mostra d'entitats i música de Vic, a la part final veureu un fragment de l'espectacle cofinançat per la Diputació de Barcelona:


Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies