Titular notícies

UNA ESPECIAL DIADA DE CONTES DEL MÓN A CASTELLDEFELS

Dimarts 25 Octubre 2016

En el marc de les 27es Jornades de Pau i Solidaritat de Castelldefels na Marta Gorchs i en Carles Cuberes van animar una Diada dels Contes del Món el diumenge 23 d'octubre. Les families que es van apropar al Teatre Plaza van gaudir amb els relats cantats i contats d'aquests dos artistes que compartien escenari per primera vegada.

Eren les 12h i tot ja estava preparat, les portes del Teatre Plaza de Castelldefels estavan obertes i les famílies del municipi anaven entrant de mica en mica. Quan ja eren una bona colla l'espectacle va començar. La cançó va donar la benvinguda a les assistents i seguidament la granota Tiddalik (Austràlia), El colibrí i les flors (Equador), i Yací i Curumín (Brasil) van ser algunes de les històries compartides per na Marta i en Carles. Uns relats que han participat en diferents edicions del Concurs de podcast - Contes del Món i que ara agafen una altra forma i força amb l'animació.
 
Marta Gorchs i Carles Cuberes a Castelldefels Marta Gorchs i Carles Cuberes a Castelldefels

Ara podeu entrar a l'àlbum de fotografies i donar un cop d'ull (sense fer-vos mal) a la crònica gràfica d'un espectacle animat amb sensibilitat, força i alegria per na Marta Gorchs i en Carles Cuberes. Si esteu interessades en celebrar una jornada i penseu que podem contribuir amb l'animació d'un espectacle com Diada dels Contes del Món o Cooperem o competim? ens podeu escriure a info[@]comsoc.cat.

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies