Titular notícies

MONTCADA I REIXAC OBRE LES PORTES A L'ESPECTACLE COOPEREM O COMPETIM?

Dilluns 29 Febrer 2016

En Rah-mon Roma va animar l'espectacle Cooperem o competim? a l'Auditori Municipal de Montcada i Reixac. Eren les 12h del diumenge 21 de febrer i un bon grapat de famílies ja estaven preparades assegudes a les butaques. De seguida les cançons, el relat participatiu i la satisfacció de superar els diferents reptes que es succeeixen a l'espectacle van omplir l'espai de color i de somriures.

En Wanjana és un noi que viu en un petit poble del Tibet, un poble gris, avorrit, en el què no canten ni els ocells… tot i que un temps ençà el poble tenia alegria, hi havia xerinola, i tot era de mil i un colors. Què ha passat doncs? Cal recuperar la felicitat! Aquest és el repte d’en Wanjana, però també de tot el poble. Sol no ho aconseguirà, es trobarà pel camí a gegants, punxes, fred i malalties, i necessitarà la teva ajuda i la del públic assistent. En Wanjana vol trobar l’ocell de la felicitat, l’ajudaràs?
 
Rah-mon Roma a Montcada i Reixac Rah-mon Roma a Montcada i Reixac
 
L'espectacle “Cooperem o competim?” és una producció conjunta de l’Oriol Canals (DEP), en Carles Cuberes, en Rah-mon Roma, en Jordi Tonietti i en Damià Caro, de Comsoc - Comunicació Social, que compta amb la mà artista d’Helena García en la creació de les figures d’escuma i amb la col·laboració desinteressada en les il·lustracions d’en Lluïssot. L’estrenem al setembre del 2014 a Manresa, i les primeres actuacions són a Sabadell, Alella, Castellbisbal, Sant Sadurní d’Anoia, i Sant Feliu de Codines.

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies