Titular notícies

MARTA GORCHS ANIMA L'ESPECTACLE COOPEREM O COMPETIM? A CASTELLBISBAL

Diumenge 14 Febrer 2016

L'alumnat dels dos grups de 5è de Primària de l'Escola Els Arenys de Castellbisbal van viure amb intensitat l'espectacle Cooperem o competim? gràcies a l'animació de Marta Gorchs. El divendres 12 de febrer les joves, de la mà d'en Wanjana i dels veïns del poble del Tibet protagonistes de la història, van superar juntes tot tipus d'adversitats i van recuperar l'ocell de la felicitat.

Marta Gorchs va donar vida amb la seva actuació a tots i cadascún dels protagonistes de la història tibetana de l'Ocell de la felicitat en la què es basa l'espectacle Cooperem o Competim?. El jove Wanjana, l'avi i els veïns Tatagata, Manjari, Jalil i Pema. I les joves de cinquè de Primària de l'Escola Els Arenys de Castellbisbal van aportar la seva cooperació i alegria per anar superant una per una les dificultats que anaven apareixent. Tota una aventura que ara podeu veure en imatges a l'àlbum de fotos.
 
Marta Gorchs a Castellbisbal Marta Gorchs a Castellbisbal

L'espectacle “Cooperem o competim?” és una producció conjunta de l’Oriol Canals (DEP), en Carles Cuberes, en Rah-mon Roma, en Jordi Tonietti i en Damià Caro de Comsoc - Comunicació Social, que compta amb la mà artista d’Helena García en la creació de les figures d’escuma i amb la col·laboració desinteressada en les il·lustracions d’en Lluïssot. L’estrenem al setembre del 2014 a Manresa, i les primeres actuacions són a Sabadell, Alella, Castellbisbal, Sant Sadurní d’Anoia, i Sant Feliu de Codines.

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies