Titular notícies

JOVES DE PRIMER D'ESO CELEBREN EL DENIP AMB CONTES I CANÇONS D'ARREU DEL MÓN

Divendres 5 Febrer 2016

El 29 de gener en Carles Cuberes va animar una Diada dels Contes del Món pels quatre grups de 1er d'ESO de l'Institut Montpedrós de Santa Coloma de Cervelló. L'activitat estava emmarcada dins del Dia Escolar de la No-violència i la Pau (DENIP). El gimnàs del centre educatiu va acollir el centenar de joves i l'espectacle de contes i cançons d'arreu del món, històries creades pels petits i grans que participen al Concurs de podcast - Contes del Món i que posteriorment portem damunt de l'escenari.

En Manel Hernández primer, en Jordi Tonietti després, i ara en Carles Cuberes, han estat els animadors -col·laboradors de COMSOC - Comunicació Social- que han cantat i contat contes en aquests darrers tres anys a l'Institut Montpedrós de Santa Coloma de Cervelló, en el marc del DENIP. Un fet que demostra que els contes i les cançons no tenen edat. A continuació podeu veure l'àlbum de fotografies de la jornada.
 
Carles Cuberes a Santa Coloma de Cervelló Carles Cuberes a Santa Coloma de Cervelló

L’espectacle de música i contes, d’una hora de durada, vol donar a conèixer a través de la tradició oral la varietat cultural i les diferents realitats del món, en especial les diferents realitats socials dels països que han estat esborrats de la història oficial. Els contes són narrats per un artista contacontes que amenitza la jornada amb música i animació. Els relats que s’expliquen durant l’espectacle són una selecció de les 700 històries participants al "Concurs de podcast – Contes del món" durant les sis edicions en les què han treballat més de 7.000 infants, joves i adults de parla catalana d'arreu del planeta Terra.

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies