Titular notícies

EN CARLES CUBERES ANIMA TRES SESSIONS DE L'OCELL DE LA FELICITAT A POLINYÀ

Dimarts 24 Novembre 2015

Tots els infants i joves de l'Escola Roser Capdevila de Polinyà van gaudir el divendres 13 de novembre de l'espectacle Cooperem o competim? Ho van fer en tres sessions diferents al Centre Cívic del terme. En Carles Cuberes va animar l'història basada en el conte tibetà de l'Ocell de la felicitat adaptant la narració segons els grups assistents.

Els primers a gaudir de l'espectacle van ser 147 infants de P3, P4 i P5, el segons 176 de joves de 4rt, 5è, i 6è de Primària, i els tercers 149 infants de 1er, 2on, i 3er. En general -més enllà de l'edat- estaven bocabadats a l'inici, participatius en els diferents reptes que calia superar conjuntament, i ballarucs de valent al final de la sessió. Ho podeu veure a l'àlbum de fotografies.
 
Carles Cuberes al Centre Cívic de Polinyà Carles Cuberes al Centre Cívic de Polinyà

Aquest espectacle que fomenta la cooperació entre pobles i l'ajuda mútua entre persones, forma part del Catàleg d'accions de sensibilització 2015 de la Diputació de Barcelona. És un espectacle amb valors que adopta una forma fresca, dinàmica i participativa apta per a tots els públics i totes les places.

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies