Titular notícies

EN RAH-MON ROMA REALITZA UN ESPECTACLE ESPECIAL A SANTA FE DEL PENEDÈS

Dilluns 28 Desembre 2015

El divendres 18 de desembre l'Ajuntament de Santa Fe del Penedès va voler reconèixer la tasca creativa dels petits i grans que a través de l'AMPA Les Moreres van participar amb èxit al 6è Concurs de podcast – Contes del Món. Ho va fer de dues maneres. Per una banda, celebrant l'espectacle Cooperem o competim? al Centre Cívic del municipi i de l'altra, regalant un exemplar de la darrera edició del llibre i disc del certamen a totes les famílies del terme, en el què apareixen tres relats creats per infants i adults del poble.

En Rah-mon Roma va realitzar l'espectacle basat en la història tibetana de l'Ocell de la felicitat amb una narració propera, música en directe, jocs cooperatius i ball. Gràcies a una participació activa dels i les assistents van lograr vèncer totes les adversitats i recuperar el color i l'alegria perduda. Podeu veure l'àlbum de fotografies i reproduir el vídeo muntat per iAssComunicació.
 
Rah-mon Roma a Santa Fe del Penedès Rah-mon Roma a Santa Fe del Penedès
 

Aquesta activitat forma part del Catàleg d'accions de sensibilització 2015 de la Diputació de Barcelona i es nodreix de les històries participants al concurs de contes radiofònics en el què tothom hi pot contar la seva. En Carles Cuberes, en Jordi Tonietti, na Marta Gorchs, i el mateix Rah-mon Roma, formen part del grup d'animadors que sel·leccionen les històries participants i les porten damunt de l'escenari. Ja ho sabeu, creeu la vostra història, un dia podrà ser animada al vostre barri i formar part d'un llibre-cd.

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies