Titular notícies

UN ÈXIT L'ESTRENA DE MARTA GORCHS A MOLLET DEL VALLÈS

Divendres 2 Octubre 2015

L'actriu i conta-contes Marta Gorchs s'ha incorporat al grup d'artistes que animen els espectacles que oferim des de Comsoc – Comunicació Social. La seva estrena s'ha produit el dissabte 19 de setembre a la tarda a la Plaça Prat de la Riba de Mollet del Vallès. En una plaça molt concorreguda ha fet participar a petits i grans en les aventures del petit vailet protagonista de l'espectacle Cooperem o competim?. 

A partir d'ara na Marta Gorchs es suma a en Carles Cuberes, Jordi Tonietti, i Rah-mon Roma per contar i cantar contes amb els espectacles Diades dels Contes del Món i Cooperem o competim?. Actriu, directora artística i conta-contes aportarà la seva enorme capacitat expressiva damunt dels escenaris. Gaudeix de bones experiències com a integrant de la Companyia Sifa i com a ànima de l'espectacle “Maura, la filla de la Terra”, entre d'altres.
 
Marta Gorchs a Mollet del Vallès Marta Gorchs a Mollet del Vallès

A Mollet del Vallès, na Marta, els petits i els grans van cooperar per superar les dificultats que succeien en la història tibetana de l'Ocell de la felicitat. I malgrat que tres gegants barbuts van fer aparèixer entrebancs, els van superar i van trobar -i convèncer- a l'ocell per a què tornès al poble amb totes i tots els vilatans. Ho podeu veure a l'àlbum de fotografies de la jornada i al vídeo realitzat per Vallès Visió.

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies