Titular notícies

L'ESPECTACLE DE L'OCELL DE LA FELICITAT AL 13È MERCAT BOIG DE L'AMETLLA DEL VALLÈS

Dilluns 8 Juny 2015

En Carles Cuberes va animar l'espectacle cooperatiu al 13è Mercat Boig de l'Ametlla del Vallès que ha tingut lloc aquest diumenge tant calorós del mes de juny al Parc de Maria Lluïsa. Amb la història de l'Ocell de la felicitat i les diferents dinàmiques i sorpreses que van aparèixer petits i grans s'ho han passay d'allò més bé. Fins i tot han acabat remullats i fresquets!

A la millor ombra del parc un grapat de joves de 0 a 99 anys es van reunir per escoltar i participar de l'espectacle. Una activitat cooperativa que en Carles Cuberes va animar d'allò més, conjuntament amb en Damià Caro, que apareixia com a gegant, ocell i bomber! Les famílies que participaven del mercat d'intercanvi també van col·laborar i gaudir de valent en un espectacle recomanat per a tota la famlíia. Ho podeu veure a l'àlbum de fotos.
 
Carles Cuberes a l'Ametlla Carles Cuberes a l'Ametlla

L'espectacle “Cooperem o competim?” és una producció conjunta de l’Oriol Canals, en Carles Cuberes, en Rah-mon Roma, en Jordi Tonietti i en Damià Caro, membre de COMSOC - Comunicació Social, que compta amb la mà artista d’Helena García en la creació de les figures d’escuma i amb la col·laboració desinteressada en les il·lustracions d’en Lluïssot. L’estrenem al setembre del 2014 a Manresa, i les primeres actuacions són a Sabadell, Alella, Castellbisbal, Sant Sadurní d’Anoia, i Sant Feliu de Codines.

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies