Titular notícies

EN CARLES CUBERES ANIMA UNA DIADA DELS CONTES DEL MÓN A ALELLA

Dimarts 5 Maig 2015

A les 15'30h del divendres 24 d'abril tots els infants i joves de l'Escola La Serreta d'Alella es situaven al gimnàs del centre per escoltar contes i cançons en el marc de les celebracions de Sant Jordi. En Carles Cuberes ja ho tenia tot a punt i va agraïr la benvinguda als 180 alumnes, aleshores començava la Diada dels Contes del Món, un espectacle que es nodreix cada any de les històries participants al Concurs de podcast - Contes del Món.

Després d'una primera cançó per treure el son de les orelles, en Carles va explicar el primer conte, la història sud-africana de L'atrapallunes. Una història que té com a protagonista un gat molt curiós i una lluna molt rodona. El Colibrí de les flors, una història molt bonica originària de l'Equador va proseguir en la narració i en l'atenció dels joves assistents, qui van acompanyar amb diferents moviments les lletres de les cançons que apareixien en el fil de les aventures. Ho podeu veure a les fotografies de l'acte.
 
Carles Cuberes a Alella Carles Cuberes a Alella

Pots saber quins contes va explicar en Carles gaudint de l'espectacle en directe. L’espectacle es va estrenar l’any 2011 i ja ha passat per una vintena de localitats de Catalunya, com per exemple Arenys de Munt, Barcelona, Castellbisbal, Esplugues de Llobregat, Manlleu, Manresa, Sabadell, Sant Sadurní d’Anoia, Santa Coloma de Gramenet, i Vilanova i la Geltrú. Cada any renovem el repertori amb una selecció dels contes finalistes del Concurs de podcast - Contes del Món corresponent.

L'activitatt forma part del Catàleg d’accions de sensibilització de la Diputació de Barcelona 2015 i està parcialment subvencionat. La DIBA assumeix el 80% del cost total i la resta del cost, el 20%, l'ha d'assumir l'ens local que realitzi l'acció corresponent. La Diada de Contes del Món té un cost per a l'ens local de 174'6 euros. Aquest any, com els darrers, les activitats de l’Oferta 2015 estan dirigides a municipis i consells comarcals de menys de 50.000 habitants. Posa't en contacte amb nosaltres si esteu interessades, és un espectacle que està molt sol·licitat.

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies