Titular notícies

EL DENIP A SANTA COLOMA DE CERVELLÓ AMB EN JORDI TONIETTI I LA DIADA DELS CONTES DEL MÓN

Dijous 5 Febrer 2015

Gairebé 100 joves de 1er d'ESO de la Secció d’Institut Santa Coloma de Cervelló van gaudir de la Diada dels Contes del Món animada per en Jordi Tonietti. Aquest espectacle es va celebrar el Dia Escolar de la No-violència i la Pau (DENIP). En Jordi va recordar la seva col·laboració amb Rigoberta Menchú Tum (Premi Nobel de la Pau) a Guatemala i va contar contes i cançons que van agradar de valent al jovent.

Atenció, sorpresa, rialles, reflexió i ballaruca és el que va oferir en Jordi Tonietti damunt de l'escenar en una jornada escolar programada expressament pel DENIP. En aquest cas els contes i les cançons van aportar un aprenentatge vivencial i lúdic únic. L'espectacle Diada dels Contes del Món es va organitzar amb el suport de la Diputació de Barcelona.
 
Jordi Tonietti a Santa Coloma de Cervelló Jordi Tonietti a Santa Coloma de Cervelló

Els contes que s’expliquen durant l’espectacle són una selecció de les 600 històries participants al Concurs de podcast – Contes del món durant les cinc edicions en les què han treballat més de 6.000 infants, jovesi adults dels Països Catalans.

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies