Titular notícies

JORDI TONIETTI ESTRENA L'ESPECTACLE COOPEREM O COMPETIM? A SANT SADURNÍ D'ANOIA

Dimecres 28 Gener 2015

El diumenge 24 de gener en Jordi Tonietti es va estrenar amb l'espectacle Cooperem o competim? a l'avinguda Sant Llorenç de Sant Sadurní d'Anoia, precisament en un barri on es presentava un pla comunitari. En Jordi i totes les participants van lograr l'objectiu del relat, trobar l'ocell de la felicitat. Un objectiu aconseguit gràcies al suport mutu i a la solidaritat viscuda durant la jornada. Va ser una primera vegada molt maca!

Malgrat el fred del dia i la son d'un diumenge al matí, un grapat de veïns i veïnes es van reunir una estona abans de l'espectacle per parlar del barri i del pla comunitari que volen impulsar des del consistori. Una bona prèvia per a què en Jordi animés l'espectacle basat en la història tibetana de l'ocell de la felicitat. Un pagès, una fornera, una aiguadera i un pastor, van ser alguns dels protagonistes que van aparèixer a l'inici de l'aventura que té un vailet com a personatge central a qui cal ajudar a lograr el seu repte, que no és qualsevol, sinó recuperar la felicitat del poble.
 
Jordi Tonietti a Sant Sadurní d'Anoia Jordi Tonietti a Sant Sadurní d'Anoia

El nou espectacle "Cooperem o competim?" que us proposem des de l'Ass. COMSOC - Comunicació Social ha estat produit per Oriol CanalsCarles CuberesRah-mon RomaJordi Tonietti i Damià Caro, i compta amb el cofinançament de la Diputació de Barcelona.

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies