Titular notícies

EN CARLES CUBERES ARRIBA A SANT FELIU DE CODINES AMB L'ESPECTACLE COOPEREM O COMPETIM?

Dimarts 23 Desembre 2014

El dijous 18 de desembre el teatre del Centre Cívic La Fonteta de Sant Feliu de Codines es va omplir de gom a gom per escoltar en Carles Cuberes amb la història de l'espectacle Cooperem o competim?. Un espectacle que ens conta la història tibetana de l'ocell de la felicitat i ens fa viure les aventures d'un vailet i els seus veïns per recuperar l'alegria perduda.

"Aquesta història ens arriba des d’un país llunyà i també desconegut per tots nosaltres. Aquest país és diu Tibet i és un país meravellós envoltat de les muntanyes més altes del planeta. Aquest país també té una història i una cultura apassionants. Durant molts anys els tibetans i tibetanes han lluitat per mantenir la seva llengua, les seves tradicions, la seva cultura, els seus costums, la seva forma de pensar i veure el món... Això sovint no ha agradat al país del qual formen part, la Xina, i per això ha provocat conflictes, problemes i baralles."

"Però avui no us vull parlar de les coses tristes i de totes les dificultats del Tibet sinó que us vull explicar una història meravellosa que ens porta fins a un poble del Tibet ara fa molts i molts anys. Esteu a punt? Aquesta és el conte de l’ocell de la felicitat."
 
Carles Cuberes a Sant Feliu de Codines

"Diu que una vegada hi havia un poble situat en una vall del Tibet. Aquest era un poble gris, sense alegria, sense jocs, sense pessigolles, sense abraçades ni petons, sense música i sense danses; els nens no jugaven i les rialles havien deixat d’existir per deixar pas només silenci i tristesa. I és que aquell poble feia molts i molts anys que havia perdut una cosa molt valuosa, potser la més valuosa de totes, però que no es pot comprar ni amb tot l’or del món. Sabeu què és? La felicitat." Així va començar l'espectacle l'animador Carles Cuberes i si en voleu saber res més, ja ho sabeu, veniu a l'espectacle Cooperem o competim? cofinançat per la Diputació de Barcelona.

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies