Titular notícies

ELS CONTES I LES CANÇONS D'ARREU DEL MÓN ARRIBEN A CANOVELLES AMB EN RAH-MON ROMA

Dimecres 19 Novembre 2014

L'animador Rah-mon Roma va dinamitzar una Diada dels Contes del Món a la Biblioteca Frederica Montseny del municipi. Una sessió íntima, plena de contes i cançons d'arreu del món, explicats amb la sensibilitat humana i musical d'en Ramon. L'acte es va poder celebrar gràcies a l'Ajuntament de Canovelles i al suport de la Diputació de Barcelona.

En Rah-mon va explicar, entre d'altres, la història brasilera d'en Yací i Curumin, un relat recollit i treballat per l'alumnat del CEIP Elcano de Castelló de la Plana i que ha arribat, entre d'altres llocs, a Canovelles gràcies a la veu i l'entusiasme d'en Rah-mon. Aquesta és la màgia dels contes, que arriben d'un lloc a un altre a través del vehicle comunicatiu per excel·lència dels humans: la paraula.
 
Rah-mon Roma a Canovelles Rah-mon Roma a Canovelles

Els contes que s’expliquen durant l’espectacle són una selecció de les 600 històries participants al Concurs de podcast – Contes del món durant les cinc edicions en les què han treballat més de 6.000 infants, jovesi adults dels Països Catalans.

Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Últimes Notícies