Titular notícies

JORDI TONIETTI ANIMA L'ESPECTACLE COOPEREM O COMPETIM? A MONTMELÓ

Dilluns 16 Novembre 2015

El dissabte 7 de novembre la Plaça de la Quintana estava de gom a gom, s'hi feia el Mercat Solidari de Montmeló. A les 12h l'animador Jordi Tonietti i en Damià Caro, membre de Comsoc – Comunicació Social, ho tenien tot a punt per donar inici a l'espectacle basat en la història tibetana de l'ocell de la felicitat. Els menuts i menudes eren els primers en seure just davant de l'escenari i les mares, pares i àvies acompanyaven una mica més enrere.

En Jordi va connectar ràpidament amb el públic familiar, amb les seves bromes i les primeres notes musicals de benvinguda. I ràpidament ja ens vem situar en un poblet del Tibet que havia perdut la felicitat, on tot era gris i trist, i ningú no se'n recordava de fer petons, abraçades i ajudar-se mútuament. Un avi però sabia com recuperar l'alegria i el color d'aquell poble, però ell era massa vell per a intentar-ho. Un bailet valent però, el va escoltar i va assumir el repte. I gràcies a la col·laboració dels assistents, entre totes i tots van aconseguir-ho. Ho podeu veure a l'àlbum de fotos.
 
Jordi Tonietti a Montmeló Jordi Tonietti a Montmeló

Imagineu-vos com va anar de bé, que fins i tot al final de l'espectacle els gegants i cabuts de Montmeló van ballar de bracet amb les menudes. L'espectacle Cooperem o competim? no es un proposta narrativa, és tota una experiència vivencial i significativa.

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies