Titular notícies

ESTRENEM L'ESPECTACLE "COOPEREM O COMPETIM?" A MANRESA I MÉS POBLACIONS

Divendres 26 Setembre 2014

Diu que una vegada hi havia un poble situat en una vall del Tibet. Aquest era un poble gris, sense alegria, sense jocs, sense pessigolles, sense abraçades ni petons, sense música i sense danses; els nens no jugaven i les rialles havien deixat d’existir per deixar pas només al silenci i la tristesa. I és que aquell poble feia molts i molts anys que havia perdut una cosa molt valuosa, potser la més valuosa de totes, però que no es pot comprar ni amb tot l’or del món. Sabeu què és? La felicitat! El nou espectacle "Cooperem o competim?" que us proposem des de l'Ass. COMSOC - Comunicació Social ha estrat produit per Oriol Canals, Carles Cuberes, Rah-mon RomaJordi Tonietti i Damià Caro, i compta amb el cofinançament de la Diputació de Barcelona.

El nou espectacle que té com a història central el conte de "L'ocell de la felicitat" està farcit de jocs i cançons que faran viure els valors cooperatius al públic assistent, amb una història que podria ser real i que parla de relacions qüotidianes, i experiències que es donen entre els pobles del Nord i del Sud. Tot plegat quedarà ben amanit de la mà d'un animador que farà una darrera pregunta “i tu, cooperes o competeixes?”. L'espectacle té una durada aproximada d'una hora, i compta amb escenografia i equip de so propi.

L'Helena Garcia de Ninets, ninots i titelles ha creat per al nou espectacle l'ocell de la felicitat i el gegant tibetà, la podeu veure (a la foto de l'esquerra) conjuntamnet amb en Damià Caro, membre de COMSOC - Comunicació Social. A la dreta, trobeu els animadors que en saben un bon tros de cantar contes i cantar cançons. D'esquerra a dreta, Jordi Tonietti, Oriol Canals, Carles Cuberes, i Rah-mon Roma.
 
L'ocell de la felicitat i el gegant Animadors que col·laboren amb COMSOC

L'estrena de "Cooperem o competim" serà aquest dissabte 27 de setembre a les 18h a la Plaça Sant Domènec de Manresa, i anirà a càrrec d'en Rah-mon Roma. El dimarts 30 de setembre serà el torn d'en Jordi Tonietti, que actuarà a les 18h a Sant Vicenç dels Horts, en concret als Jardins de Can Comamala. Dissabte 4 d'octubre en Carles Cuberes animarà l'espectacle a Sabadell, a les 19h a la Plaça del Dr. Robert, i finalment -per ara- l'Oriol Canals el 15 de novembre a les 12h a la Plaça de l’Ajuntament d'Alella.

L’activitat forma part del Catàleg d’accions de sensibilització de la Diputació de Barcelona 2014 i està parcialment subvencionada. La DIBA assumeix el 80% del cost total de l'activitat i la resta del cost, el 20%, l'ha d'assumir l'ens local que realitzi l'acció. D'aquesta manera el cost per a l'ens local és de 183,6 euros. Aquest any, com els anteriors, les activitats de l’Oferta 2014 estan dirigides a municipis i consells comarcals de menys de 50.000 habitants. Si estàs interessada ens pots escriure a info[@]comsoc.cat. Espavila't, que només ens queden dos espectacles cofinançats!

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies