Titular notícies

EN JORDI TONIETTI ANIMA UNA DIADA DELS CONTES DEL MÓN A L'AMETLLA DEL VALLÈS

Dilluns 26 Maig 2014

Eren les 12h del migdia del diumenge 18 de maig quan l'animador Jordi Tonietti va fer sonar per primera vegada les cordes de la seva guitarra, estava a punt de començar un espectacle farcit de contes i cançons, una Diada dels Contes del Món, al Parc de Maria Lluïsa de l'Ametlla del Vallès, i les famílies s'apropàven de mica en mica. S'hi celebrava el 11è Mercat Boig, el mercat de segona mà i d'intercanvi del municipi. Ho veuràs en vídeo i fotos!

Petits i grans van seure, van obrir bé les orelles i es van deixar endur per les històries d'aquest espectacle familiar que ja porta tres anys rodant per Catalunya explicant un recull dels contes participants al concurs de podcast i que ara ha pogut arribar a aquesta localitat gràcies a l'Ajuntament de l'Ametlla i al suport de la Diputació de Barcelona. En Tonietti va intercalar contes i cançons, amb una gran gestualitat i diferents instruments que atreien la curiositat dels assistents. Podeu veure l'àlbum de fotos de l'activitat.
 
Jordi Tonietti a l'Ametlla del Vallès Jordi Tonietti a l'Ametlla del Vallès

A continuació podeu reproduir un vídeo en el què en Jordi Tonietti explica les aventures del "Brahman i el tigre", una història de la Índia que va ser recollit per l'alumnat de 4rt de Primària de l'Escola Vedruna de Tona en la segona edició del Concurs de podcast - Contes del Món. Gaudiu-lo!
 

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies