Titular notícies

EN MANEL HERNÁNDEZ ANIMA UNA DIADA DELS CONTES DEL MON A LA SECCIÓ D’INSTITUT DE SANTA COLOMA DE CERVELLÓ

Divendres 7 Febrer 2014

El dijous 30 de gener en Manel Hernández va refrescar el repertori de les "Diades dels Contes del Món" i va animar un espectacle ben especial per als joves de 1er d'ESO de la Secció d’Institut de Santa Coloma de Cervelló que precisament aquell dia celebràven una jornada cultural centrada en les cultures i els contes del món. Una experiència que per a moltes persones costarà d'oblidar.

En Manel Hernández ens comenta "Va ser una actuació molt agraïda pel fet que els alumnes d'ESO poguessin entendre l'esperit de la figura d'un contacontes i així des de la perspectiva d'un adolescent, entendre que l'adult que narra no només vol distreure i fer passar una bona estona, sinó que procura 'ficar la cullera' arribant al cor dels assistents parlant dels valors, principis, i drets universals, així com mitjançant els jocs, la música i les narracions, deixar alguna petita emprempta per ajudar a fer certa la dita de que cada dia s'aprèn alguna cosa nova".

Manel Hernández a la Secció d'Institut de Santa Coloma de Cervelló Manel Hernández a la Secció d'Institut de Santa Coloma de Cervelló

L’espectacle de música i contes, d’una hora de durada, vol donar a conèixer a través de la tradició oral la varietat cultural i les diferents realitats del món, en especial les diferents realitats socials dels països en vies de desenvolupament humà. Els contes són narrats per un artista contacontes que amenitza la jornada amb música i animació.

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies