Titular notícies

EN RAH-MON ROMA CANTA I CONTA CONTES A SANT SADURNÍ D'ANOIA

Dimarts 19 Novembre 2013

El divendres 15 de novembre a la tarda en Rah-mon Roma va animar una Diada dels Contes del Món al Centre Cívic Vilarnau de Sant Sadurní d'Anoia. Més de mig centenar de persones, infants, mares, pares, avis, àvies, tietes, amics i amigues que van gaudir d'un espectacle farcit de contes creats pels participants del Concurs de podcast - Contes del Món. Una xocolatada al final de l'espectacle va arrodonir una tarda càlida al recinte malgrat el fred de l'exterior.

El Japó i Mali van ser els països protagonistes de l'espectacle que en Rah-mon va traduir en forma de contes i cançons. L'incendi dels arrossars -el conte asiàtic- Mumali i el xiulet màgic, i Mabo i la hiena -els africans- van ser les històries compartides per l'animador que el proper any 2014 celebra els 30 anys de professió. De ben segur que encara seran moltes les aventures explicades i viscudes per en Rah-mon, però des de COMSOC - Comunicació Social volem agraïr la seva tasca educativa, sociocultural i linguïstica realitzada. Moltes gràcies Rah-mon!

ramon roma anoia diada contes del mon

La Diada dels Contes del Món és un espectacle de música i contes, d’una hora de durada, vol donar a conèixer a través de la tradició oral la varietat cultural i les diferents realitats del món, en especial les diferents realitats socials dels països en vies de desenvolupament humà. Els contes són narrats per un artista contacontes que amenitza la jornada amb música i animació. Els contes que s’expliquen durant l’espectacle són una selecció de les 500 històries participants al "Concurs de podcast – Contes del món" durant les quatre edicions en les què han treballat més de 5.000 infants i joves dels Països Catalans.

>> PODEU VEURE L'ÀLBUM DE FOTOS DE L'ESPECTACLE A L'ANOIA <<

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies