Titular notícies

CARLES CUBERES ANIMA LA BIBLIOTECA FREDERICA MONTSENY DE CANOVELLES AMB CONTES I CANÇONS

Diumenge 3 Novembre 2013

La Biblioteca Frederica Montseny de Canovelles es va omplir el passat 30 d'octubre de contes i cançons de la mà de l'animador Carles Cuberes. Amb els seus instruments, la seva veu i els contes fets pels infants participants al Concurs de podcast-Contes del Món, va animar als nens i nenes que es van apropar a la biblioteca per gaudir d'una Diada dels Contes del Món.  Aquí us expliquem com va a anar en imatges! 

Tots i totes asseguts que comença l'espectacle....

A les sis de la tarda, a la biblioteca es va trencar el silenci absolut i es va omplir de música i d'històries cantades. En Carles Cuberes va explicar el conte de Mumali i el xiulet màgic, elaborat pels joves de 4rt d'ESO del Col·legi L'Estel de Granollers a la primera edició del concurs; el conte El Gegant d'Escòcia, dels infants de 5è de Primària de l'Escola Antonia Simó i Arnó d'Almacelles a la segona edició; el conte El Colibrí i les flors, dels alumnes de 5è de Primària de l'Escola Margarida Xirgu de Badalona, també de la segona edició. Per últim, vam acabar la sessió amb una versió especial del Patufet, amb motiu de la Castanyada. 
Les Diades dels Contes del Món són un  espectacle de música i contes, d’una hora de durada, que vol donar a conèixer a través de la tradició oral la varietat cultural i les diferents realitats del món. Els contes són narrats per un artista contacontes que amenitza la jornada amb música i animació. Es va estrenar l’any 2011 i ja ha passat per més d'una trentena de localitats de Catalunya, com per exemple Ripollet, Vilanova i la Geltrú, Sabadell, Sant Boi de Llobregat, Santa Coloma, Gavà, etc. En aquest enllaç teniu més informació sobre les diades. 


Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies