Titular notícies

EN CARLES CUBERES CANTA I CONTA CONTES A LA FESTA DE LA COOPERACIÓ DE STA. COLOMA DE GRAMENET

Dimecres 23 Octubre 2013

El dissabte 19 d'octubre en Carles Cuberes va animar dues "Diades dels Contes del Món" a la Festa de la Cooperació 2013 que es va celebrar al Jardí de Can Sisteré de Santa Coloma de Gramenet, just davant de la Biblioteca Central del municipi. A les 12h, la primera sessió va servir per treure la son de les orelles dels més petits, però també dels grans, que rondaven per la fira per conèixer ong's i col·lectius del món de la solidaritat, i a les 17h, la segona sessió va permetre començar una tarda que pintava animada.

Les Jornades per la Pau i Cooperació 2013 titulades "Ciutats defensores dels drets humans" que Santa Coloma de Gramenet organitza del 5 al 25 d'octubre del 2013 ha celebrat el dissabte 19 d'octubre la Festa de la Cooperació colomenca i la Marató de donació de sang al Jardí de Can Sisteré i a la Biblioteca Central, respectivament. Dins el marc d'aquestes jornades, l'Associació COMSOC - Comunicació Social, amb l'animació d'en Carles Cuberes, ha ofert dues sessions diferents del mateix espectacle, doncs les "Diades dels Contes del Món" tenen un fons d'inspiració inagotable, la cultura popular de tradició oral que milers de joves de parla catalana han enregistrat en mp3 durant els quatre anys de concurs i que es tradueix en 500 contes que podeu escoltar online i adquirir en forma de llibre i disc.

 
diada contes del mon cervello carles cuberes espectacle familiar


En Carles Cuberes abans d'iniciar l'espectacle el va sintetitzar així "Mali, Japó, Equador, Irlanda i Catalunya, quatre racons del nostre món des d’on ens arriben contes, històries i llegendes boniques, divertides, emocionants, tendres, plenes de valors humans... de la mà d’en Carles Cuberes i la seva música. Un viatge arreu del món sense necessitat d’avions ni vaixells. Esteu apunt? Només cal deixar-vos portar per la màgia dels Contes del Món!".
 
>> PODEU VEURE L'ÀLBUM DE FOTOS DE LA DIADA A STA. COLOMA DE GRAMENET <<


Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies