Titular notícies

GAVÀ S'OMPLE de CONTES del MÓN amb l'ANIMADOR CARLES CUBERES!

Dilluns 3 Desembre 2012

El dissabte 17 de novembre a les 17'30h en Carles Cuberes va animar una tarda de "Tardor solidària" amb una Diada dels Contes del Món al Parc de la Torre Lluc de Gavà. L'espectacle es va realitzar el Dia Internacional dels Drets dels infants i per això prèviament els infants van dibuixar aquests drets. L'animador va fer passar una bona estona a les famílies assistents amb contes i cançons dels pobles de la Terra.

L'activitat es va emmarcar dins de les "Estacions solidàries", un programa que recull les activitats organitzades pel teixit associatiu i per l’Ajuntament de Gavà amb l’objectiu de sensibilitzar la ciutat en l’àmbit de la cooperació i la solidaritat. En Carles Cuberes va "cantar contes i contar cançons" per a un públic atent d'inici a fi. Entre d'altres van destacar les interpretacions de l'animador de contes fets per infants i joves participants al "Concurs de podcast - Contes del Món", com el "El colibrí i les flors" de l'Equador, "El gegant d'Escòcia" d'Irlanda, i "Mumali i el xiulet màgic" de Malí.

 
carles cuberes gava gava carles cuberes


Si us pica la curiositat podeu veure l'àlbum de fotos de la Diada dels Contes del Món a Gavà. L’espectacle de música i contes, d’una hora de durada, vol donar a conèixer a través de la tradició oral la varietat cultural i les diferents realitats del món, en especial les diferents realitats socials dels països en vies de desenvolupament humà. Els contes són narrats per un artista contacontes que amenitza la jornada amb música i animació.

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies