Titular notícies

VILANOVA I LA GELTRÚ FESTEJA amb una DIADA dels CONTES del MÓN!

Dilluns 3 Setembre 2012

La tarda del dimecres 15 d’agost a la Plaça de la Cucanya de Vilanova i la Geltrú i amb motiu de la Festa Major del barri del Tacó, l’animador Manel Hernández, del grup Articulat i membre de l’AMAPEI - Associació de Músics i Animadors Professionals d’Espectacles Infantils, va fer gaudir a infants i joves de l’espectacle Diades dels Contes del Món.


L’espectacle va fer xalar, a més d’una cinquantena d’assistents, amb contes i cançons populars de tradició oral d’arreu dels cinc continents.

Contes com “L’incendi dels arrossars”, un conte ambientat al Japó, van permetre a infants, joves i adults viatjar sense bellugar-se de la plaça del barri. Si en voleu més detalls, us ho expliquem en imatges!

Les Diades dels Contes del Món són espectacles dirigits als més menuts de la casa on un contacontes de l’AMAPEI canta contes i conta cançons d’arreu del món. Es va estrenar l’any 2011 i ja ha passat per una vintena de localitats de Catalunya.

Podeu veure més imatges a l'àlbum de fotos creat per l'ocasió!
manel hernandez vilanova


Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies