Titular notícies

La MAINADA del barri EL FONDO de GRAMENET GAUDEIX d'una DIADA dels CONTES DEL MÓN

Dilluns 6 Agost 2012

La tarda del dimecres 19 de juliol a la Plaça del Rellotge de Santa Coloma de Gramenet l'animador Oriol Canals va aturar el temps amb les cançons i contes de l'espectacle "Diada dels Contes del Món". La mainada del barri el Fondo va gaudir d'una tarda plena d'energia i moviment en la què les històries cantades van permetre viatjar, sense bellugar-se de la plaça, als més menuts de la casa. Us ho expliquem en imatges!


Es tracta d’un espectacle dirigit als més menuts de la casa on un contacontes de l’AMAPEI – Associació de Músics i Animadors Professionals d’Espectacles Infantils canta contes i conta cançons d’arreu del món. Es va estrenar l’any 2011 i ja ha passat per una vintena de localitats de Catalunya, com per exemple Ripollet, Vilanova i la Geltrú, Sabadell o Sant Boi de Llobregat. Les aventures explicades per l'Oriol Canals són una selecció de les 400 històries participants al "Concurs de podcast – Contes del món" durant les tres edicions en les què han treballat gairebé 4.000 infants i joves dels Països Catalans.

oriol canals contes gramenet oriol canals cançons gramenet

Podeu veure l'àlbum de fotos de la diada celebrada a Sta. Coloma de Gramenet!
 

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies