Titular notícies

UNA TARDA RADIANT de CONTES i CANÇONS a SANTA COLOMA de GRAMENET. En VÍDEOS!

Dimarts 3 Juliol 2012

El dilluns 25 de juny en Jordi Tonietti va animar una "Diada dels Contes del Món" als Jardins de Can Sisteré de Santa Coloma de Gramenet, dins el marc del programa infantil “Rodamons”. Més de mig centenar de famílies es van reunir en aquest espai verd proper a la Biblioteca Central del municipi per gaudir de contes i cançons d'arreu del món en una tarda radiant. Segueix llegint i trobaràs dos contes en vídeo!


"El Mumali i el xiulet màgic" i "La petita oreneta" són dues obres col·lectives que han participat en el concurs de contes i que en Tonietti va explicar conjuntament amb altres històries i cançons. Dues aventures que són fruit de barrejar tradició i modernitat, i que ens aproximen a realitats socials llunyanes geogràficament, com són Mali i Pakista, però ben properes humanament. Podeu veure l'àlbum de fotos.
 
jordi tonietti cançons jordi tonietti contes

Els contes que s’expliquen durant l’espectacle són una selecció de les 400 històries participants al "Concurs de podcast – Contes del món" durant les tres edicions en les què han treballat gairebé 4.000 infants i joves dels Països Catalans. Des de l'Associació COMSOC - Comunicació Social us animem a celebrar una "Diada dels Contes del Món" de la mà d'un animador de l'AMAPEI, d'una persona que en sap un bon tros de "cantar contes i contar cançons" i que amenitzarà una jornada plena de diversió i aprenentatge humà. 

Si no vas poder gaudir d'aquest espectacle amb en Jordi o vols repetir amb altres històries, el dimecres 18 de juliol a les 19h tens una oportunitat: l'animador Oriol Canals amenitzarà una jornada plena de cultura i diversitat humana en una nova diada de contes a la Plaça del Rellotge de Santa Coloma de Gramenet.


Podeu veure i escoltar dos contes:

- La petita oreneta- Mumali i el xiulet màgicComentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies