Titular notícies

Un DIUMENGE de CONTES a ARENYS DE MUNT i a ESPLUGUES DE LLOBREGAT

Dimarts 15 Maig 2012

El 13 de maig va ser un dia complet en el què vam participar en dues Festes del Comerç Just i la Banca Ètica, una a Arenys de Munt i l'altra a Esplugues de Llobregat. Les "Diades dels Contes del Món" animades per en Jordi Tonietti al matí i per en Carles Cuberes a la tarda van fer xalar als més petits, però també als més grans. Contes i cançons procedents de la cultura popular i recollides gràcies a l'esforç d'infants i joves que han participat en el "Concurs de podcast - Contes del Món" faciliten la celebració d'espectacles plens d'energia i sentit social. Compartim les imatges de la jornada!


A les 12h en Jordi Tonietti va iniciar l'espectacle acompanyat per una guitarra, un djembe, i un sac de contes i cançons. Amb aquests ingredients va oferir a les desenes de famílies concentrades a la Plaça de l'Esglèsia d'Arenys de Munt un vermut amb ingredients de Mali, Sitges, i el Pakistan, terres d'origen dels contes que va compartir: "El Mumali i el xiulet màgic", "La Berta i l'aigua", i "La petita oreneta". Obres col·lectives que han participat en el concurs de contes que barreja tradició i modernitat, i que ens aproxima a realitats socials llunyanes geogràficament i ben properes humanament. Podeu veure l'àlbum de fotos.


jordi tonietti arenys munt jordi tonitti arenys


A les 18'30h en Carles Cuberes es disposava a tancar la Festa del Comer Just i la fira d'entitats celebrada a Esplugues de Llobregat. La Diada dels Contes del Món realitzada a la Rambla del Carme va convèncer a les famílies que van participar animadament de les aventures i accions proposades per en Carles. En aquesta ocasió les històries protagonistes van ser: "El Mumali i el xiulet màgic", "L'incendi dels arrossars", "El Colibrí i les flors", "El gegant d'Escòcia", i "Els gegants del Pedraforca". Podeu donar un cop d'ull a l'àlbum de fotografies.


carles cuberes contes carles cuberes esplugues


Des de l'Associació COMSOC - Comunicació Social donem les gràcies a les famílies i ajuntaments per la seva confiança i complicitat!

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies