Titular notícies

La ROCA DEL VALLÈS CELEBRA una DIADA dels CONTES DEL MÓN

Dilluns 14 Maig 2012

El dissabte 5 de maig a La Roca del Vallès vam animar amb l'energia d'en Rah-mon Roma un bon matí carregat de contes i cançons. Unes històries creades per infants i joves que en veu i música d'en Rah-mon van fer passar una estona ben divertida i al mateix temps pedagògica a les famílies assistents. Descobreix la "Diada dels Contes del Món" i gaudeix de cultura popular!


A la Plaça de l'Era de La Roca del Vallès es van reunir diverses famílies que van gaudir d'un matí ple d'aventures, contes participants al "Concurs de podcast - Contes del Món". En aquesta ocasió els contes van ser "L'incendi dels arrossars" (Japó), i "El nenúfar" (Canadà).


ramon roma contes rahmon roma mon
 

L'espectacle afavoreix el coneixement significatiu de les realitats socials i culturals dels pobles de la Terra, a través de contes i cançons animades per un membre de l'AMAPEI - Associació de Músics i Animadors Professionals d'Espectacles Infantils. Podeu mirar l'àlbum de fotos.


Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies