Titular notícies

CRÒNICA d'UN BONIC SANT JORDI de CONTES a BARCELONA i a SANT BOI

Dijous 10 Maig 2012

La iniciativa del "Concurs de podcast - Contes del Món" el passat 23 d'abril va estar present a Les Rambles de Barcelona i a Sant Boi de Llobregat. De bon matí l'equip de COMSOC - Comunicació Social ja tenia a punt la parada de llibres per difondre una proposta que visualitza que cada infant -vingui d'on vingui- té el seu conte. La cultura popular està viva i els reculls d'històries del Concurs dels Contesdelmon.org així ho demostren. A les 11'30h l'animador Jordi Tonietti tenia la guitarra afinada per començar l'espectacle davant de centenars de joves santboians. Ho il·lustrem en fotos!


Dues obres col·lectives que van formar part de les bibloteques de moltes famílies. Un material que també podeu reservar online i trobar a les nostres llibreries amigues. A més de les publicacions diverses persones que passejaven per Les Rambles de Barcelona van fer aportacions per a la campanya a Verkami titulada "Infants i joves són els autors del llibre i disc dels Contesdelmon.org". Més imatges de la jornada a l'àlbum de fotos.

sant jordi barcelona sant jordi parada contes
Nena fullejant el llibre i disc Parada a Les Rambles de Barcelona

A les 11'30h vam iniciar la "Diada dels Contes del Món" a la plaça de l'Ajuntament de Sant Boi de Llobregat amb l'animació d'en Jordi Tonietti, membre de l'AMAPEI. Un espectacle nodrit de cançons i contes del concurs que va comptar amb la col·laboració especial dels joves de l'Escola Pedagogium Cos que van narrar el conte moçambiquès la "Lleoa, la filla del silenci". Una història que formarà part del tercer llibre i disc del concurs, i que ha estat fruit de la relació amb la Fundació Contes pel Món, qui també estava present a la plaça amb una parada de llibres. Més fotografies a l'àlbum de la diada.
 
sant boi nens fundacio contes mon comsoc
Joves de l'Escola Pedagògium Cos de Sant Boi Membres de la FCM i COMSOC


Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies