Titular notícies

DIADA dels CONTES del MÓN a SANTA COLOMA de CERVELLÓ

Dimarts 17 Abril 2012

El dissabte 14 d'abril a les 17'30h la Plaça de les Vinyes de Santa Coloma de Cervelló es va convertir, gràcies a l'animació d'en Carles Cuberes, en una plaça plena d'aventures de contes i cançons. Coincidint amb el Dia de la República no va faltar alguna al·lusió a la protecció dels elefants que els més petits i grans del poble van entendre perfectament. La "Diada dels Contes del Món" va amenitzar una jornada en la què tota la família s'ho va passar d'allò més bé.


Vam fer un vol pel món a través dels contes. El primer viatge ens va permetre conèixer una terra africana, Mali, i la història titulada "El Mumali i el xiulet màgic". La segona destinació va ser Àsia, en aquest cas vam visitar els japonesos amb el conte "L'incendi dels arrossars". La tercera experiència la vam viure a un altre continent, en aquest cas a l'americà, en concret vam visitar l'Equador amb la història "El Colibrí i les flors". Gairebé en el final del nostre viatge literari vam tornar a prop de casa, a Europa, i vam gaudir de l'aventura de "El gegant d'Escòcia", un conte tradicional irlandès. Va tancar l'espectacle una història catalana que ens va apropar a una montanya ben coneguda, amb el conte "Els gegants del Pedraforca". Totes aquestes històries han estat treballades primer a l'aula per infants i joves dels Països Catalans i després explicades per animadors de l'AMAPEI en les "Diades dels Contes del Món". 

carles cuberes carles cuberes contes

Podeu veure l'àlbum de fotos complet de la "Diada dels Contes del Món"!
 

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies