Titular notícies

En VÍDEO la PRESENTACIÓ del 2on LLIBRE i DISC del “CONCURS de PODCAST – CONTES del MÓN”

Dimarts 20 Desembre 2011


El dijous 1 de desembre a les 18'30h des de l'Associació COMSOC - Comunicació Social vam promoure la presentació del "2on Llibre i disc dels Contesdelmon.org" a l’Abacus de Sants - Hostafrancs de Barcelona. Vam comptar amb part dels seus protagonistes: una mestra i alumne de l'Escola Dones d'aigua de Sant Iscle de Vallalta, l'autor del pròleg i periodista de Ràdio 4, un company del Departament d'Ensenyament i un animador de l'AMAPEI. Vam gaudir d'una bona estona unes 30 persones i per tal de què en siguem moltes més, compartim amb vosaltres la crònica i dos vídeos de l'acte de presentació: un resum de 10 minuts i l'acte complet de gairebé una hora!


En la presentació del segon llibre i disc vam estar en un espai molt acollidor, entre prestageries i llibres de l'Abacus de Sants-Hostafrancs de Barcelona.

En Carles Cuberes, animador de l'AMAPEI, va obrir l’acte de presentació amb les seves cançons que van captar l’atenció dels i les assistents, i va crear un clima molt bonic.

A continuació Damià Caro, membre de COMSOC-Comunicació Social, va presentar 
l'obra col·lectiva i les persones convidades:

 - Marta Obrador, mestra de l'Escola Dones d'Aigua de Sant Iscle de Vallalta.
- Maria Conesa Fransoy, alumna de l'Escola Dones d'Aigua de Sant Iscle de Vallalta.
- Carles Cuberes, animador de l'AMAPEI.
- Pitu Martínez, membre de l'Equip del Programa eduCAT 2.0 del Departament d'Ensenyament.
- Cinto Niqui, director del programa L'Altra Ràdio de Ràdio 4.


Fotografia dels ponents a l'Abacus d'Hostafrancs


Fotografa on es veuen els i les assistents a l'acte
En Cinto Niqui va parlar dels inicis del “Concurs de podcast - Contes del Món”, una iniciativa germana del concurs "Sentits en 2 minuts" que impulsaven des del programa "L'altra ràdio a l'escola" de Ràdio 4 i el Departament d'Educació.

El següent va ser en Pitu Martínez, contant la seva experiència com a mestre i l'interès per la potència educativa de les TIC i per la importància de la oralitat en la construcció personal i de les realitats col·lectives.


La jove Maria Conesa ens va il·lumniar contant-nos la història que van presentar al 2on Concurs i que forma part del 2on "Llibre i disc dels Contesdelmon.org".

Per acabar Marta Obrador, mestra de Maria Conesa l’any passat, ens va explicar les estratègies i dinàmiques educatives del procés de la creació del conte "L'esquirol de Sant Iscle va demanar maduixes".


Una vegada van parlar tots i totes les convidades, en Carles Cuberes va tancar l’acte de presentació del 2on "Llibre i disc dels Contesdelmon.org", amb una cançò que molts coneixem titulada “Ai Adèu" i popularitzada per en Xesco Boix. Podeu donar una ullada a l'àlbum de fotografies i a través dels videos realitzats per en Nacho Salazar i en Marc Cárdenas podreu veure i escoltar les interessants ponències que van fer les persones convidades. 

Vídeo resum (10 minuts)


Vídeo complet (1 hora)

Presentació del segon llibre i disc Contes del món.org - Acte sencer from contesdelmon on Vimeo.


Des de l'Associació COMSOC - Comunicació Social donem les gràcies
a totes les persones que heu col·laborat en aquest acte!

 


Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies