Titular notícies

[VÍDEO] TORNAREM, L'ESPECTACLE QUE OBRE FRONTERES A BADALONA

Dilluns 27 Febrer 2017

Hi ha sessions de contes que t'arriben al cor, d'altres que et fan pensar, i algunes que et commouen de tal manera que t'impulsen a emprendre canvis. Tornarem, un espectacle que obre fronteres va arribar a la Biblioteca Can Casacuberta de Badalona de la mà d'en Carles Cuberes i no va deixar a ningú indiferent. Els petits i grans assistens van entrar amb facilitat en aquesta història "contada i contada" -que es ben real- i van escriure missatges en contra de les guerres i en suport a les persones refugiades.

L'activitat es va desenvolupar el dimarts 31 de gener a la tarda, i va reunir una vintena de famílies. Ara pots recuperar el vídeo de l'espectacle, entrar a l'àlbum de fotos i comentar que t'ha semblat via Twitter amb els hastags #contesdelmon #volemacollir.
 
 
El conte Tornarem, en el què s'inspira l'espectacle, és obra del grup de 1er de primària de l'Escola Abel Ferrater de La Selva del Camp i forma part del 7è llibre i disc del Concurs de podcast - Contes del Món.

Aquesta sessió és la segona acció d’un cicle d’activitats pels Drets Humans que es faran al llarg de l’any a la Xarxa Municipal de Biblioteques de Badalona i que també tractaran el dret a un medi ambient adequat i el dret a un habitatge digne. Els espectacles aniran a càrrec de Marta Gorchs, Jordi Tonietti, Rah-mon Roma i Carles Cuberes i els contes provenen del certamen impulsat per COMSOC - Comunicació Social.

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies