Titular notícies

AFORAMENT COMPLET A L'ESTRENA DE L'ESPECTACLE TORNAREM

Dilluns 30 Gener 2017

Mig centenar de persones van assistir a l'estrena de Tornarem, un espectacle que obre fronteres a la Biblioteca Canyadó i Casagemes-Joan Argenté de Badalona. En Rah-mon Roma va «contar i cantar» pel dret a viure en pau i va captivar a un públic familiar que va omplir la sala de desitjos. TeleB, la televisió de Badalona, n'ha fet una crònica i a continuació la compartim.


Aquest espectacle (veure àlbum de fotos) és la primera acció d’un cicle d’activitats pels Drets Humans que es faran al llarg de l’any a la Xarxa Municipal de Biblioteques de Badalona i que també tractaran el dret a un medi ambient adequat i el dret a un habitatge digne. El proper dimarts 31 de gener a les 18h, coincidint amb el Dia Escolar de la No-violència i la Pau (DENIP), en Carles Cuberes actuarà a la Biblioteca Can Casacuberta de Badalona amb aquesta proposta pel dret d'asil.

Tornarem és una producció conjunta de quatre artistes Marta Gorchs, Carles Cuberes, Jordi Tonietti, Rah-mon Roma, i de l'educomunicador Damià Caro, membre de COMSOC - Comunicació Social. El conte Tornarem, en el què s'inspira l'espectacle, és obra del grup de 1er de primària de l'Escola Abel Ferrater de La Selva del Camp i forma part del 7è llibre i disc del Concurs de podcast - Contes del Món.

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies