Titular notícies

XARX@NTONI i CONTESDELMON.ORG protagonistes a BARCELONA TELEVISIÓ

Dilluns 29 Octubre 2012

Xarx@ntoni - La Xarxa Comunitària de Veïns i Veïnes del barri de Sant Antoni de Barcelona ha estat notícia a Barcelona Televisió (BTV). Compartim el vídeo en el què podreu escoltar l'origen i el funcionament de l'entitat, i podreu veure l'espai en el què treballem l'equip de COMSOC - Comunicació Social, des d'on impulsem les iniciatives amb web www.contesdelmon.org i www.coneixmon.org.

La Xarxa Comunitària de Sant Antoni va néixer d'un procés participatiu de l'any 2001 i es va constituir el 2002. Enguany celebra el 10è aniversari. La finalitat de Xarx@ntoni és potenciar la xarxa social i solidària del barri de Sant Antoni, lluitar contra l'exclusió social, crear espais de participació i cooperació entre l'Administració i la ciutadania i fomentar la cultura de la sostenibilitat i el consum responsable. Compartim el vídeo: 

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies