Titular notícies

Al CENTRE CÍVIC VILARNAU de SANT SADURNÍ d'ANOIA CELEBREM una DIADA dels CONTES DEL MÓN!

Dilluns 14 Novembre 2011


El divendres 11 de novembre al Centre Cívic Vilarnau de Sant Sadurní d'Anoia amb l'animador Oriol Canals vam celebrar la vuitena i darrera "Diada dels Contes del Món" que forma part del Catàleg d'accions de sensibilització 2011 de la Diputació de Barcelona. L'Oriol ens va fer pasar una estona molt agradable conseguint que els nens i nenes amb les seues families cantasen i escoltaren contes del primer "Llibre i disc dels Contesdelmon.org", fruit de la primera edició del "Concurs de podcast - Contes del Món" dinamitzada el curs 2009/10.


Hi havia una vegada, una tarda de novembre, en una acollidora sala del Centre Cívic Vilarnau d'un barri de Sant Sadurní d'Anoia... un contacontes, músic i animador anomenat Oriol Canals, que ens va fer gaudir d'una vetllada càlida i divertida amb la seva veu i una guitarra.

La sala estava plena de nens i nenes petites i dels seus pares i mares que miraven i escoltaven amb molta atenció els contes del primer "Llibre i disc del Concurs de podcast - Contes del Món": "La petita oreneta", "La Berta i l'aigua", i algunes cançons de sempre, com "Una mosca volava per la llum", animaven a "cantar contes i contar cançons" a tots i totes les espectadodores. Hi havia també una bola del món molt gran que permitia conèixer l'origen dels contes...

contes del mon oriol canals diada contes oriol canals

La tarda va acabar amb el conte de "La sopa de pedres" on alguns nens i nenes van participar plenant la "caçola" amb fruites i verdures que l'Oriol havia repartit, i amb la cançó "Ai adéu" en diverses llengües. Però aixó no és tot! Finalment les treballadores del Centre Cívic ens van convidar a un verenar calentet i molt dolç: xocolata desfeta i coca!

Podeu vore totes les fotos a l'àlbum Sant Sadurní d'Anoia de la galeria d'imatges de les "Diades dels Contes del Món". Si voleu pasar una tarda com aquesta, vos recordem que podeu celebrar una "Diada dels Contes del Món"!

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies