Titular notícies

VOLEU CELEBRAR una DIADA dels CONTES del MÓN? FIQUEU-VOS en CONTACTE amb NOSALTRES!

Dijous 27 Octubre 2011


Després de nou mesos d'haver anunciat la creació de l'espectacle titulat "Diades dels Contes del Món", en el què sis contacontes de l'AMAPEI - Associació de Músics i Animadors Professionals d'Espectacles Infantils, i un del grup Ara va de bo "canten contes i conten cançons" d'arreu del món, l'Associació COMSOC - Comunicació Social ja ha organitzat vuit jornades plenes de diversitat cultural, d'aprenentatge humà, a través de les històries participants al "Concurs de podcast - Contes del Món" interpretades en aquesta ocasió per un animador. Una activitat subvencionada que forma part del Catàleg d'accions de sensibilització 2011 de la Diputació de Barcelona. Actualment ja s'han acabat les accions cofinançades per part de la Diputació de Barcelona, però podeu seguir contractant "Diades dels Contes del Món" ficant-vos en contacte amb nosaltres. Fins ara tres Ajuntaments ja ho han fet. Animeu-vos!


A hores d'ara hem celebrat sis "Diades dels Contes del Món" i en tenim reservades dues més, una la celebrarem el divendres 28 d'octubre a l'Escola Ben Viure de Castellbisbal amb l'animador Manel Hernández, i l'altra el divendres 11 de novembre al Centre Cívic Vilarnau de Sant Sadurní d'Anoia amb l'animador Oriol Canals. És a dir, que les vuit Diades cofinançades per la DIBA, qui assumeix el 50% del cost total, ja estan cobertes.

A continuació expliquem què fer per poder seguir gaudint de les
"Diades dels Contes del Món", com ho han fet ja l'Ajuntament d'Esplugues de Llobregat el passat dijous 7 de juliol amb Jordi Tonietti, l'Ajuntament de Sabadell el diumenge 18 de setembre amb Jaume Barri i pròximament l'Ajuntament de Rubí el dimecres 16 de novembre amb Manel Hernández.


Fitxa tècnica...

As. COMSOC - Comunicació Social
Diades dels Contes del Món


Contant cançons i cantant contes aquest espectacle vol donar a conèixer la cultura popular de tradició oral dels pobles de la Terra, i en especial les diferents realitats socials dels països en vies de desenvolupament humà. La diada serà dinamitzada per un animador i conta-contes de l'As. AMAPEI o del grup Ara va de bo, col·laboradors del “Concurs de podcast – Contes del Món”. L'espectacle s'amenitza amb música en directe.

Durada: 1 hora

Espai: Espai escènic interior o exterior amb tarima, equip de so, i presa de corrent

Públic: infants, joves i comunitat educativa en general

Per sol·licitar aquesta activitat us podeu adreçar a:

As. COMSOC - Comunicació Social (Gerard Cárdenas i Damià Caro)
Tel. 647 61 96 18 i 652 23 23 78
Mail: gerard.cardenas@contesdelmon.org i damia.caro@contesdelmon.org

Horari d’atenció al públic:
De dilluns a divendres de 9 a 20h.La Diada..

Una selecció dels contes participants al "Concurs de podcast - Contes del Món" (67 contes en la primera edició i 161 històries en la segona) seran els protagonistes d'aquestes diades amenitzades per persones que en saben un bon tros de "cantar contes i contar cançons", doncs entre d'altres, segueixen l'exemple d'en Xesco Boix.

Anima't i celebra una "Diada dels Contes del Món" amenitzada pels conta contes de l'AMAPEI i del grup Ara va de bo.

No ho dubtis, i posa't en contacte amb l'
Associació COMSOC - Comunicació Social per detallar la informació i concretar l'acció.
diada contes del mon


Contacta...

As. COMSOC - Comunicació Social (Gerard Cárdenas i Damià Caro)
Tel. 647 61 96 18 i 652 23 23 78
Mail: gerard.cardenas@contesdelmon.org i damia.caro@contesdelmon.orgLes diades celebrades...

A continuació compartim les cròniques i les fotografies de les "Diades dels Contes del Món" celebrades fins ara amb el cofinançament de la Diputació de Barcelona:

jaume barri contes mon El dijous 24 de febrer vam celebrar la primera "Diada dels Contes del Món" a l'Escola Tiana de la Riba de Ripollet. Tot un èxit on petits i grans s'ho van passar d'allò més bé amb contes interpretats per l'animador Jaume Barri. Els companys d'Imagen en Acción han fet un reportatge gràfic que ara podem compartir. Rocio Dominguez va recollir fotografies d'aquesta festa en la què hi va participar tota la mainada i l'equip docent de l'escola: més de 250 persones! [més info]

La segona "Diada dels Contes del Món" ha portat les històries del "Concurs de podcast - Contes del Món" fins al Centre Cívic de Polinyà. Allí l'animador Carles Cuberes va compartir el dimarts 12 d'abril contes i cançons amb els nois i noies de 5è i 6è de Primària de l'Escola Pere Caldies de Polinyà. Un total de noranta alumnes van escoltar els contes i van participar en les animacions musicals que en Carles va contar i cantar. [més info]
carles cuberes contes mon
rahmon roma contes mon

El dimarts 26 d'abril va tenir lloc una nova "Diada dels Contes del Món". En aquesta ocasió, les històries del "Concurs de podcast - Contes del Món" van viatjar fins a l'Escola Llebetx de Vilanova i la Geltrú, on 240 nens i nenes esperaven l'animació de Rah-mon Roma. Una hora d'espectacle va omplir el pati de l'escola de contes populars de tradició oral. Els infants i joves s'ho van passar d'allò més bé. [més info]
El dissabte 14 de maig a la Rambla del Carme d'Esplugues de Llobregat l'animador Jordi Tonietti va amenitzar la "Diada dels Contes del Món" en el marc de la Festa de la Solidaritat i del Comerç Just. Un dia radiant ple d'històries humanes musicades. Contes del Pakistan, Mali, i el Sàhara, i cançons populars d'aquests països i d'altres van acompanyar als petits i grans assistents. Un públic que es va interessar pel llibres i discs resultants del "Concurs de podcast - Contes del Món". [més info] jordi tonietti contes mon
oriol canals contes mon La cinquena "Diada dels Contes del Món" va tenir lloc el dissabte 28 de maig a la Plaça Vella de Terrassa, també en el marc de la Festa del Comerç Just. En aquesta ocasió l'Oriol Canals va engrescar als joves assistents amb ritmes alegres i contes d'arreu del món, amb la coincidència que tots ells transmetíen valors humans. Les famílies vallesanes van compartir un matí de diversitat cultural i animació infantil. [més info]
La sisena "Diada dels Contes del Món" es va realitzar el dissabte 15 d'octubre organitzada per l'entintat Temps de barri del Poble Sec, al Centre Cívic El Sortidor. Vam poder gaudir dels contes amb l'animador Rah-mon Roma, que ens va contar tres històries amb diferents instruments, com ara el djembè i una flauta del Pakistan entre d'altres, creant ritmes propis de la procedència de cada conte. [més info]

A continuació compartim les cròniques i les fotografies de les "Diades dels Contes del Món" celebrades fins ara contractades directament amb nosaltres:
 
diada esplugues El dijous 7 de juliol a les 19h l'animador Jordi Tonietti va amenitzar una "Diada dels Contes del Món" a la Plaça Gandhi d'Esplugues de Llobregat. Molt a prop de la Rambla del Carme, escenari de la darrera actuació a la localitat del Baix Llobregat, en Jordi va seduir a les famílies assistents amb contes i cançons de la cultura popular dels pobles de la Terra. [més info]
El diumenge 18 de setembre en Jaume Barri va animar el matí de la 2a Mostra de Solidaritat i Cooperació de Sabadell amb una "Diada dels Contes del Món" a la plaça Doctor Robert, una mostra sota el lema "Per la crisis global... Solucions globals! Cooperem junts per erradicar la pobresa al món". [més info] diada sabadell


Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies