Titular notícies

Una DIADA dels CONTES del MÓN a la PLAÇA GANDHI d'ESPLUGUES de LLOBREGAT

Dijous 14 Juliol 2011


El dijous 7 de juliol a les 19h l'animador Jordi Tonietti va amenitzar una "Diada dels Contes del Món" a la Plaça Gandhi d'Esplugues de Llobregat. Molt a prop de la Rambla del Carme, escenari de la darrera actuació a la localitat del Baix Llobregat, en Jordi va seduir a les famílies assistents amb contes i cançons de la cultura popular dels pobles de la Terra. Petits i grans van escoltar les aventures del concurs de contes del món enregistrats en mp3 i van ballar amb històries musicades. L'Ajuntament del municipi ha volgut repetir experiència aquesta vegada en el marc de "A Esplugues, l'estiu més viu" i sense comptar amb el cofinançament de la Diputació de Barcelona, doncs els vuit espectacles que formen part del Catàleg d'accions de sensiblització 2011 ja han estat reservats.


En el marc de les activitats que conformen "A Esplugues, l'estiu més viu" vam celebrar la sisena "Diada dels Contes del Món" amb la bona companyia de desenes de famílies de la localitat del riu Llobregat. L'espectacle organitzat per l'Associació COMSOC - Comunicació Social, i animat per membres de l'AMAPEI i el grup Ara va de bo està tenint molt bona rebuda per part de les comunitats educatives de Catalunya. El què permet a infants, joves i grans, gaudir d'un espectacle social, resultat del "Concurs de podcast - Contes del Món". Doncs les històries que s'expliquen són "Contes participants" del certamen que pots "Escoltar" a la web i a les diverses emissores amigues, i llegir, veure i escoltar als "Llibres i discs dels Contesdelmon.org".

jordi tonietti esplugues jordi tonietti contes del mon

En Jordi Tonietti va compartir tres històries narrades per infants i joves en els contes "La Berta i l'aigua" (Sàhara i Sitges),  "La petita oreneta" (Pakistan), i "Mumali i el xiulet màgic" (Mali). L'animador es presenta així "Sóc en Jordi Tonietti, i així em dic, des del dia que vaig néixer. Ja fa una colla d'anys que vaig amunt i avall, cantant cançons i explicant contes...". Però per molta paraula que afegim, la millor manera de coneixe'l és participar en un dels seus espectacles. Estigueu atents a les properes convocatòries i/o organitza una "Diada dels Contes del Món" al vostre centre educatiu, centre cívic, biblioteca, plaça,...

jordi tonietti espectacle jordi tonietti diada jordi tonietti animador

Podeu veure l'àlbum de fotografies de la Diada dels Contes del Món celebrada a Esplugues de Llobregat!
 

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies