Titular notícies

La FESTA del COMERÇ JUST de TERRASSA GAUDEIX d'una DIADA dels CONTES DEL MÓN

Diumenge 5 Juny 2011


La cinquena "Diada dels Contes del Món" va tenir lloc el dissabte 28 de maig a la Plaça Vella de Terrassa, també en el marc de la Festa del Comerç Just. En aquesta ocasió l'Oriol Canals va engrescar als joves assistents amb ritmes alegres i contes d'arreu del món, amb la coincidència que tots ells transmetíen valors humans. Les famílies vallesanes van compartir un matí de diversitat cultural i animació infantil. Una experiència pels sentits que us la podem explicar en fotografies gràcies a Xavi Font de l'entitat Imagen en Acción.


L'Oriol Canals en sap un bon tros de "cantar contes i contar cançons". Si visiteu la seva web www.oriolcanals.com veureu com es presenta "Sóc educador, de formació. cantant i animador socio-cultural, de professió. I somiatruites inconformista, de vocació. Fa anys que em dedico a voltar per places, carrers i auditoris fixes o improvisats per cantar cançons i explicar contes als infants i aquells que em volen escoltar. La meva principal dedicació són els nens i les nenes, però crec que qualsevol adult que comparteixi el seu espai amb els més petits també ha de participar de la festa amb ells."
 

oriol canals diada contes damia caro contes mon


En la "Diada dels Contes del Món" celebrada a la Plaça Vella de Terrassa l'Oriol va captivar a petits i grans, unes 60 persones segons les autoritats locals. Va compartir les històries creades pels participants al "Concurs de podcast - Contes del Món": "La Berta i l'aigua" de l'Escola Can Parera de Montornès del Vallès, "La petita oreneta" de l'Escola Margarida Xirgu de Badalona, i "Mumali i el xiulet màgic" del Col·legi l'Estel de Granollers. Aquestes van ser les tres aventures protagonistes, a més de cançons com "Viatge", "Mosquits pessigolles", i "No puc parar el meu dit" del seu disc "A cau d'orella". En definitiva, contes i cançons que van permetre viure a les famílies assistents una bona estona amb narracions plenes de valors humanistes. Per tenir aquests contes a casa us podeu fer amb els "Llibres i discs dels Contesdelmon.org".
 

oriol canals diada terrassa oriol canals contes concurs

Aqui podeu veure l'àlbum de fotografies de la Diada dels Contes del Món celebrada a Terrassa!

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies