Titular notícies

VOLEU CELEBRAR una DIADA dels CONTES del MÓN? NOMÉS en QUEDA UNA!

Dilluns 6 Juny 2011


Després de cinc mesos d'haver anunciat la creació de l'espectacle titulat "Diades dels Contes del Món", en el què sis contacontes de l'AMAPEI - Associació de Músics i Animadors Professionals d'Espectacles Infantils, i un del grup Ara va de bo "canten contes i conten cançons" d'arreu del món, l'Associació COMSOC - Comunicació Social ja ha organitzat cinc jornades plenes de diversitat cultural, d'aprenentatge humà, a través de les històries participants al "Concurs de podcast - Contes del Món" interpretades en aquesta ocasió per un animador. Una activitat subvencionada que forma part del Catàleg d'accions de sensibilització 2011 de la Diputació de Barcelona. Només queda una sessió cofinançada al 50%, espavileu-vos!


Hores d'ara hem celebrat cinc "Diades dels Contes del Món" i en tenim reservades dues mes, una la celebrarem el divendres 28 d'octubre a l'Escola Ben Viure de Castellbisbal amb l'animador Manel Hernández, i l'altra al Centre Cívic del Sortidor del Poble Sec (Barcelona) el mateix mes. És a dir, que de les vuit Diades subvencionades, només ens queda un espectacle cofinançat per la DIBA, qui assumeix el 50% del cost total. Afanyeu-vos i reserveu la vostra diada! Teniu la fitxa tècnica, el preu de la Diada i el contacte en aquesta notícia.

A continuació compartim les cròniques i les fotografies de les "Diades dels Contes del Món" celebrades fins ara:

jaume barri contes mon El dijous 24 de febrer vam celebrar la primera "Diada dels Contes del Món" a l'Escola Tiana de la Riba de Ripollet. Tot un èxit on petits i grans s'ho van passar d'allò més bé amb contes interpretats per l'animador Jaume Barri. Els companys d'Imagen en Acción han fet un reportatge gràfic que ara podem compartir. Rocio Dominguez va recollir fotografies d'aquesta festa en la què hi va participar tota la mainada i l'equip docent de l'escola: més de 250 persones! [més info]

La segona "Diada dels Contes del Món" ha portat les històries del "Concurs de podcast - Contes del Món" fins al Centre Cívic de Polinyà. Allí l'animador Carles Cuberes va compartir el dimarts 12 d'abril contes i cançons amb els nois i noies de 5è i 6è de Primària de l'Escola Pere Caldies de Polinyà. Un total de noranta alumnes van escoltar els contes i van participar en les animacions musicals que en Carles va contar i cantar. [més info]
carles cuberes contes mon
rahmon roma contes mon

El dimarts 26 d'abril va tenir lloc una nova "Diada dels Contes del Món". En aquesta ocasió, les històries del "Concurs de podcast - Contes del Món" van viatjar fins a l'Escola Llebetx de Vilanova i la Geltrú, on 240 nens i nenes esperaven l'animació de Rah-mon Roma. Una hora d'espectacle va omplir el pati de l'escola de contes populars de tradició oral. Els infants i joves s'ho van passar d'allò més bé. [més info]
El dissabte 14 de maig a la Rambla del Carme d'Esplugues de Llobregat l'animador Jordi Tonietti va amenitzar la "Diada dels Contes del Món" en el marc de la Festa de la Solidaritat i del Comerç Just. Un dia radiant ple d'històries humanes musicades. Contes del Pakistan, Mali, i el Sàhara, i cançons populars d'aquests països i d'altres van acompanyar als petits i grans assistents. Un públic que es va interessar pel llibres i discs resultants del "Concurs de podcast - Contes del Món". [més info] jordi tonietti contes mon
oriol canals contes mon La cinquena "Diada dels Contes del Món" va tenir lloc el dissabte 28 de maig a la Plaça Vella de Terrassa, també en el marc de la Festa del Comerç Just. En aquesta ocasió l'Oriol Canals va engrescar als joves assistents amb ritmes alegres i contes d'arreu del món, amb la coincidència que tots ells transmetíen valors humans. Les famílies vallesanes van compartir un matí de diversitat cultural i animació infantil. [més info]


La fitxa tècnica, el preu de la Diada i el contacte aquí!


Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies