Titular notícies

IMAGEN EN ACCIÓN a la PRIMERA "DIADA dels CONTES del MÓN" a l'ESCOLA TIANA de la RIBA de RIPOLLET

Dimarts 8 Març 2011


El dijous 24 de febrer vam celebrar la primera "Diada dels Contes del Món" a l'Escola Tiana de la Riba de Ripollet. Tot un èxit on petits i grans s'ho van passar d'allò més bé amb contes interpretats per l'animador Jaume Barri. Els companys d'Imagen en Acción ha fet un reportatge gràfic que ara podem compartir. Rocio Dominguez va recollir fotografies d'aquesta festa en la què hi va participar tota la mainada i l'equip docent de l'escola: més de 250 persones!


imagen en accion Gràcies a la col·laboració de Rocio Dominguez, membre d'Imagen en Acción (IEA), mostrem el material fotogràfic que podeu veure a continuació. Imagen en acción és una ONG espanyola estructurada a manera d'agència de fotografia sense ànim de lucre.

IEA està especialitzada en la cobertura fotogràfica d'esdeveniments i activitats d'ONGs i reportatges per a sensibilització. Imagen en acción funciona gràcies a la col·laboració altruista de fotògrafs professionals i aficionats. El seu fi últim és millorar la visibilitat d'ONGs i col·lectius del tercer sector. Gràcies a Imagen en Acción la tasca de COMSOC - Comunicació Social, impulsora del Concurs de podcast i les Diades, és més visible.

L'Escola Tiana de la Riba de Ripollet es va convertir en una festa. Jaume Barri, contacontes membre de l'AMAPEI - Associació de Músics i Animadors Professionals d'Espectacles Infantils, va ser l'encarregat d'animar aquesta primera "Diada dels Contes del Món". Una jornada plena de diversitat cultural i d'aprenentatge humà, a través de les històries participants al "Concurs de podcast - Contes del Món". Històries d'aquí i d'allà que ens transmeten valors humans universals i que ens fan conèixer les realitats culturals d'altres indrets.

diada tiana de la riba diada tiana de la riba

Els infants i joves van gaudir d'allò més amb en Jaume i les històries ancestrals de la cultura popular de tradició oral protagonistes. Fins i tot els mestres van col·laborar en l'explicació de contes dels pobles de la Terra, cosa que va agradar molt a l'alumnat! En Jaume Barri va compartir sis contes, tres participants al concurs (La Berta i l'aigua, La petitat oreneta, i L'avi de les flors) i tres de collita pròpia (L'indi Joan, El país de l'1, i El papus dormilega). Podeu "Escoltar" online els tres contes participants i un de mostra d'en Jaume, i celebrar una "Diada dels Contes del Món" com a fet l'Escola Tiana de la Riba de Ripollet.

diada tiana de la riba diada tiana de la riba

Clica aquí per veure l'àlbum de fotografies sobre la Diada a Ripollet!


Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies