Titular notícies

ÚLTIMS DIES per INSCRIURE'S al Vè CONCURS de PODCAST CONTES del MÓN

Divendres 8 Novembre 2013

Encara no us heu inscrit al Vè Concurs de podcast de Contes del Món? Recordeu que teniu fins el 15 de novembre per omplir el formulari d'inscripció i que després tindreu fins el 23 de març per treballar els contes i gaudir d'aquesta aventura. Com a novetat de la cinquena edició les persones adultes també poden participar-hi, tant de manera individual com si formen part d'alguna entitat, escola d'idiomes, escola d'escriptura, centre de normalització lingüística, etc. Aprofiteu aquesta experiència i animeu-vos a explicar històries! 

Aquest any tot el poble està convocat a crear audiocontes! Després de quatre anys de Contes del Món - Concurs de podcast en què més de 5.000 infants i joves dels Països Catalans han enregistrat més de 500 històries, la cinquena edició del certamen obre les portes també als adults.

Nens i nenes de 6 a 99 anys, expliqueu en un conte la vostra realitat social d'origen i/o d'acollida, pregunteu per contes als vostres familiars i coneguts, deixeu-vos endur pels sentits i convertiu-vos en joglars del segle XXI! Us ho passareu molt bé i el vostre conte l'escoltaran i l'explicaran moltes persones com tu.

Voleu conèixer què és Contesdelmon.org en dos minuts? Doncs, mireu aquesta presentació animada que hem fet per explicar-vos l'essència del concurs: 
 

Per més informació entreu a les bases del concurs i al formulari d'inscripció.

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies