Titular notícies

RECTA FINAL PER PODER EDITAR EL 7È LLIBRE-CD DE CONTES DEL MÓN

Dimecres 8 Juny 2016

Petits i grans han escoltat el món que els envolta -o el seu propi món interior- i s'han apoderat de la paraula i del llenguatge radiofònic. Han creat contes sonors per a totes les edats que ens conviden a somiar en una Terra on es visqui amb harmonia entre els humans i la natura. Relats que ens recorden que "molta gent petita en llocs petits fent coses petites poden canviar el món", com diria en Gustavo Duch, escriptor i membre del jurat del setè Concurs de podcast - Contes del Món. Ara 24 d'aquests contes poden formar part d'un llibre i disc que pot veure la llum si et sumes a la campanya de micromecenatge que per ara compta amb el suport de més de 30 mecenes. Queda poc temps, abans del 18 de juny suma't al repte editorial i ho aconseguirem. Gràcies!

A dia d'avui més de 30 aportacions procedents de comunitats educatives, famílies i empreses residents a Albons, Andorra, Castelló de la Plana, El Papiol, La Selva del Camp, Molins de Rei, Olesa de Montserrat, Porqueres, Reus, Roquetes, Sant Boi de Llobregat, Santa Maria de Palautordera, Tàrrega, Teià, Terrassa, i Vidreres ja s'han sumat a la campanya de finançament col·lectiu i ens apropen a l'objectiu mínim per a fer possible aquesta obra col·lectiva d'infants, joves i adults.

Abans del 18 de juny tens l'oportunitat d'emportar-te a casa un llibre-cd amb 24 contes escrits, dibuixats i narrats acompanyats per una fitxa explicativa del procés creatiu que han viscut. Les autores i autors de diferents edats, han creat els seus contes a l'escola, a l'institut, al casal cívic, al centre obert, al centre de normalització linguística, i fins i tot a casa, però totes elles comparteixen la voluntat d'explicar realitats socials i/o culturals que senten properes, des de Catalunya, el País Valencià i Andorra.

Recolza el setè llibre i disc del Concurs de podcast - Contes del Món i també et podràs emportar la col·lecció sencera del certamen. A més també et pots fer amb el llibre i la samarreta del llibre Quan perdem la por, un conte de la jove Lúa Todó il·lustrat per Joan Turu, ecoeditat recentment amb Pol·len edicions.
 
portada sete llibre contes del mon

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies