Titular notícies

PUBLICADES les BASES del V CONCURS de PODCAST de CONTESDELMON.ORG

Divendres 13 Setembre 2013

Encara no us heu inscrit a la cinquena edició del Concurs de podcast de Contesdelmon.org? Teniu temps d'omplir el formulari d'inscripció fins el 15 de novembre. I ara ja podeu llegir i descarregar-vos les bases del concurs per a no perdre cap detall per participar i tenir en compte les dates més importants. Aquest any, com a novetat,  les persones adultes també podran escriure contes i formar part d'aquesta aventura cultural! Us hi esperem a tots i totes amb les vostres històries i dibuixos!

Ja teniu a la vostra disposició les bases del concurs amb tota la informació necessària per a poder participar-hi. Enguany contem amb la col·laboració del Departament d'Ensenyament, de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura, del Consorci per a la Normalització Lingüística i de la Secretaria d'Afers Exteriors i de la Unió Europea de la Generalitat de Catalunya.

Novetats de les bases d'enguany
La principal novetat és que a més dels infants i joves dels centres educatius de Primària i Secundària dels territoris de parla catalana i la mainada de les comunitats catalanes que viuen a l'exterior, també poden participar les persones adultes, tant si formen part d'un centre educatiu d'adults (Consorci de Normalització Lingüística, Escola d'adults, Escola d'escriptura, etc.) com de manera individual. A més, a la tercera categoria de la modalitat d'infants i joves poden participar també els joves que cursen Batxillerat. 

Així, els participants s'inclouran en una d'aquestes categories:
MODALITAT INFANTS I JOVES
Categories:
- Primera: Cicle Inicial i Mitjà (1r, 2n, 3r, 4rt)
- Segona: Cicle Superior i 1r Cicle d'ESO
- Tercera: 2n Cicle d'ESO i Batxillerat

MODALITAT ADULTS
Categories:
- Primera: Nivells inicial i bàsic
- Segona: Nivells elemental i intermedi
- Tercera: Nivells suficiència i superior

Els autors d'aquests contes poden ser a títol individual o col·lectiu (en grup). Cada centre educatiu i cada autor podrà presentar més d'un podcast. 
bases concurs contes del mon
Logo del Concurs dels Contesdelmon.org
 

Des de COMSOC us animen a enregistrar contes del món en mp3 i a il·lustrar cadascun de les obres sonores participants. Pel que fa a la tramesa del material s'haurà de fer a través d'aquest formulari online abans del 23 de març. 

Com en les anteriors convocatòries, la música del conte haurà de ser de creació pròpia o pertànyer a la família de la música lliure. i us faciliten la plana "Suport" per orientar-se amb els temes tècnics i anar a pams.

Dates importants
A les bases s'expliquen tots els detalls per participar i les dates més importants a tenir en compte: 

- el termini d'inscripció és el 15 de novembre
- podeu fer la tramesa dels contes (mp3, dibuix i text) fins el 23 de març
- el 8 d'abril es farà pública la valoració del jurat amb els contes semifinalistes
- del 9 abril al 19 d'abril estarà oberta la votació popular online perquè tothom pugui votar
- el 23 d'abril es publicaran a la web els contes finalistes que formaran part del cinquè "Llibre i disc dels Contes del Món" 

Esperem que el procés d'aprenentatge sigui enriquidor i que gaudiu molt amb els contes! Molta sort a tothom! 
 

I perquè vegeu l'esperit del concurs, compartim un vídeo-reportatge que va fer el programa "Tot un món" de TV3 on, a través dels alumn@s de l'Escola Sant Esteve de Guialbes, participants a la quarta edició del Concurs de podcast - Contes del Món, hem pogut conèixer amb més detall la seva experiència en el procés d'elaboració dels contes i la de tota la comunitat educativa que ha participat: les famílies, el professorat, l'AMPA, etc. L'escola ha estat finalista amb dos contes: "Les cinc cabretes" (del Marroc) i "La bossa dels dos centaus" (de Romania) i apareixen al quart "Llibre i disc dels Contes del Món".
 

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies