Titular notícies

ESCOLTEU ONLINE els 108 CONTES PARTICIPANTS del IV CONCURS de PODCAST!

Dimecres 10 Abril 2013

Gaudiu dels contes! A la web dels Contes del Món podeu escoltar els 108 contes participants del IV Concurs de podcast dinamitzat durant el curs escolar 2012/13 i que compta amb el treball i la il·lusió de 31 centres educatius dels territoris de parla catalana. També trobareu les històries de les altres tres edicions. Passeu, passeu... sou benvinguts i benvingudes! 

Aquí us presentem els 108 contes del IV Concurs de Podcast dels Contes del Món per categories. Hi ha històries i llegendes de Moçambic, del Marroc, de Sèrbia, d'Andalusia... Descobriu-les i gaudiu-les!

 contes del mon contes del mon  contes del mon
1era CATEGORIA 2ona CATEGORIA 3era CATEGORIA
 
També podeu escoltar contes que els animadors que amenitzen l'espectacle de les "Diades dels Contes del Món" han compartit  per a què us engresqueu a fer el vostre. Els podeu escoltar aquí. 

Coneguts músics i cantants d'arreu del món que estimen la cultura popular de tradició oral també ens han regalat contes tradicionals que podeu escoltar aquí. 

I si voleu tenir els contes finalistes de les altres tres edicions podeu comprar el llibre i disc dels Contes del Món a la botiga online. Aprofiteu la promoció especial per Sant Jordi amb el 10% de descompte! 
 

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies