Titular notícies

HEM ENREGISTRAT LES PRESENTACIONS DELS 24 CONTES FINALISTES A SANTS 3 RÀDIO

Dilluns 28 Juliol 2014

El dimecres 23 de juliol vam enregistrar les presentacions dels 24 contes finalistes que apareixeran publicats en el llibre-cd del cinquè Concurs de podcast - Contes del món. Vam comptar amb la complicitat de Sants 3 Ràdio per enregistrar-les i poder fer així el cd mare d'aquesta fantàstica obra col·lectiva de cultura popular. Tot seguit us ho mostrem en imatges i podreu escoltar els relats sonors.

 
Na Sara López, en Gerard Cárdenas i en Damià Caro, membres de COMSOC - Comunicació Social, van posar-hi il·lusió amb les seves veus. Vam enregistrar 26 pistes, dues d'elles serviran per presentar i acomiadar l'audició del cd, i 24 per presentar els 24 contes finalistes que integren la publicació amb text, imatge i àudio. 

En Jordi Lozano, ens va ajudar com a tècnic de so, i l'Oleguer Forcades ens va facilitar l'ús de l'estudi i la fotografia que veieu en aquesta notícia. Agraïm a Sants 3 Ràdio la seva complicitat com a ràdio amiga que emet periòdicament els contes del món fets per petits i grans, i especialment aquesta darrera col·laboració.

Els audiocontes els podreu tenir en un llibre-cd que podeu reservar online, i escoltar a continuació:
Sants 3 Ràdio amb els Contes del Món
 

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies