Titular notícies

SERVEIS EDUCATIUS DE CERDANYOLA, TERRASSA I SANT CUGAT AMB ELS CONTESDELMON.ORG

Dijous 6 Febrer 2014

En una setmana en Damià Caro, membre de COMSOC - Comunicació Social, ha pogut visitar -amb la paraula i amb la pràctica a la butxaca- a tres Serveis Educatius. El dilluns 27 de gener al de Cerdanyola del Vallès, el dimarts 28 al de Terrassa, i el divendres 31 al de Sant Cugat del Vallès. Més de mig centener de docents d'escoles i instituts catalans han copsat de primera mà que és el Concurs de podcast - Contes del Món, una iniciativa que facilita l'educació en valors i el coneixement significatiu en moltes àrees curriculars diferents, i que sobretot estimula la motivació en l'aprenentatge de l'alumnat.

En Damià va explicar i va fer sentir, en el temps d'una hora o hora i mitjà segons el SE, quina incidència pot tenir per als infants, joves, docents i famílies el Concurs dels Contesdelmon.org. Amb el suport de la paraula i de la il·lusió, una presentació projectada, un vídeo emès per TV3, i una dinàmica de grup va conduir les diferents sessions, totes elles Seminaris de Coordinadors de Llengua, Interculturalitat i Cohesió social (CLIC). Els docents van valorar la iniciativa com a eina per facilitar l'expressió oral, escrita i plàstica, l'acollida de persones nouvingudes, el coneixement significatiu d'altres realitats socioculturals, la promoció de la tradició oral en detriment del món digital, per treballar de forma cooperativa, i per generar espais d'educació emocional, entre d'altres comentaris.

Serveis educatius de Cerdanyola del Vallès Serveis educatius de Terrassa Serveis educatius de Sant Cugat del Vallès
Servei Educatiu de Cerdanyola Servei Educatiu de Terrassa Servei Educatiu de Sant Cugat

Tot plegat ho podem reproduir allí on calgui, allí on ens crideu, tantes vegades com sigui necessari. El 3 d'abril, per exemple, anirem al Servei Educatiu de Badalona, a parlar directament amb els docents d'aquest municipi i de Sant Adrià del Besòs.

Comentaris
  1. ingermnum ( 23/09/2022 11:11:13 )
    Trop J Pharm Res 2008;7 1143-9. https://tamoxifenolvadex.com/>tamoxifen nolvadex I would say it would be something to do with the specific body type you are going to be training with, with specific types of training, and with very specific nutrition.
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies