Titular notícies

1 EURO = 1 LLIBRE i CD dels CONTESDELMON.ORG. AQUESTES FESTES, FES TEAMING I REGALA CULTURA!

Dilluns 16 Desembre 2013

Aquestes festes pots regalar cultura popular i compartir contes a grans i petits! Per això, us convidem a regalar un "Llibre i disc dels Contesdelmon.org" a través de Teaming. Amb el vostre euro, no només us emportareu un llibre i cd sinó que estareu facilitant que un centre educatiu pugui obtenir una beca per participar al Concurs de podcast - Contes del Món. Pots suggerir que la beca es dediqui a un centre concret i la comissió de beques de COMSOC farà la gestió. Aquestes publicacions de contes, elaborats pels infants i joves dels Països Catalans que han participat a les quatre edicions del Concurs, combinen tradició i modernitat i ens apropen històries i aventures dels pobles de la Terra.

Des de fa 5 anys, l'Associació COMSOC – Comunicació Social impulsa la iniciativa del “Concurs de podcast – Contes del Món” entre les comunitats educatives de parla catalana i enguany també entre els adults. És una proposta pedagògica que dóna l’oportunitat de compartir històries de qualsevol lloc del món, ja siguin populars, tradicionals o de creació pròpia. Amb els contes finalistes de cada edició hem fet un llibre i un disc. Les obres contenen 24 contes escrits, dibuixats i gravats en mp3 per les comunitats educatives participants.
 
primer llibre contes llibre contesdelmon llibre contes infantils portada llibre contesdelmon

Aquí podeu escoltar un conte del 1er llibre i disc "El gegant d'Escòcia", una llegenda d'Irlanda narrada per alumnes de 2on de Primària de l'Escola Antònia Simó i Arnó d'Almacelles.

Un euro al mes amb Teaming, molt més que un llibre!

Ara, et convidem a què per un euro i a través de Teaming aconsegueixis un llibre i disc dels Contesdelmon.org per regalar aquestes festes. El Teaming és una iniciativa solidària de microdonacions de projectes socials. Aquesta promoció és vàlida des d'ara i fins el 7 de gener, i per a aquests nous teamers que es comprometin a col·laborar amb 1 euro al mes durant 12 mesos. Amb cada nou teamer, COMSOC concedeix beques als centres educatius que volen participar a Contes del Món - Concurs de podcast i que per raons econòmiques no poden assumir la quota d'inscripció. Per això, fent teaming estaràs facilitant la participació al concurs amb una beca educativa.


 

Com pots aconseguir el teu llibre i disc?

Només has d'unirte al grup de Teaming Amistats de COMSOC - Comunciació Social i començar a col·laborar en el projecte de Beca Educativa. Una vegada fet això ja seràs un nou teamer. Després, envian's un email a coordinacio@contesdelmon.org i nosaltres t'enviem al teu domicili el llibre (despeses d'enviament incloses). També pot passar a recollir-ho personalment a Xarx@ntoni (c/ Manso, 24-26, Barcelona). L'espai estarà obert tots els dies durant aquestes festes, menys el 25, 26, 27 de desembre i l'1 de gener, i el 24 i el 31 de desembre estarà obert només al matí. Fes teaming i regala cultura popular!

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies